Quantcast
Till salu inom: ”

4hk båtmotor säljes

Båtmotor
F
Kalmar

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mariner yamaha

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skall nu sälja vår båt då vi inte riktigt har den tiden att komma ut tillräckligt ofta. Tror att båten är 4,2m. Bottenmålad i blått och vitt invändigt. Båtmotor 4hk 4-taktare som är inköpt sommaren 2010, precis hunnit köra in den. Olja är bytt inför säsongen. Kan provköras i Ivösjön. Säljes för 12500:-, något billigare vid en snabb och smidig affär. Ring eller maila, först till kvarn. Endast seriösa köpare önskas, inga byten.
Hej! Jag har en båt motor som jag vill sälja. Motorn fungerar plötsligt när man har dragit den flera gånger, men när den startar så dör han efter ca 5 sekunder, så jag har inte tid och lust för den längre då jag vill sälja den. Den har 4 HK och två cylindrar. Jag är inte kunnig inom båtmotor delen så därför fråga mig inte konstiga frågor. Vill du undra efter nåt så är det bara att höra av dig. Pris: 2000kr eller bud MVH Mattias
Johnsson 4 hk med trycktank och instruktionsbok. Köpt av äldre dam i somras för att ha på jolle. Välservad varje år tills för några år sedan enl henne. Sen inte använd sedan dess. Jag har själv inte använt den sedan köpet. Fick en Tohatsu 3,5 hk med inbyggd tank från en släkting. Det passar min lilla jolle bättre , då slipper man trycktank. Därför säljer jag denna. Har försökt starta den "felaktigt" blev sur och soppan var flera år gammal(inget bra enl kunniga) Gav upp ganska snart , säkert inget större problem. dålig på sånt här. Ring för ytterligare info. Finns i Eskilstuna
Säljer en fungerande båtmotor Mercury 4HK Kort riggad, propeller fint skick. Funkar felfritt. Mycket fin och bra båtmotor. Rekomenderar att ni kommer och kollar på båtmotorn på plats annars kan den fraktas med bussgods. O.b.s Har ingen slang mellan tanken och båt motorn bara själva pumpen som man pumpar in bensin. Allt säljs till ett utmärkt pris. Pris: 2800kr för mer info ring eller hör av er på email rekomenderar att ni ringer.
Säljer nu ut lite saker som jag ej har tid med. Har en liten äldre tvåsitsig sport båt med tillhörande18HK motor i bra skick. Ett stycke jolle med nya åror, liten och lätt kan läggas på takräcket på bilen om man vill. Har även en del äldre båtmotorer i från 4HK till 15HK i varierande skick.En röjsåg + en mindre motorsåg i bra skick. Ring för mer info. Svarar bara i telefon.