Quantcast
Till salu inom: ”

johnson 4hk manual säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Johnson 4 hk med inbyggd tank säljes. Fungerar utmärkt. Använde den senast i helgen. Har använt den 2 säsonger nu. Köpte den från en kille vars far hade köpt den ny om jag har förstått rätt. Så den har väldigt få ägare och är väldigt välvårdad. Lång riggad. Har själv använt den till en båt som skulle ha kort rigg, men det har gått jätte bra ändå. Vattenkyld! Gick igenom kylningen förra säsongen, Spolade rent och kollade impellern, allt såg bra ut. Bytte även växelhusolja. Startar på 2-3 ryck om motorn är kall. 1 om den är varm. ORIGINAL MANUALEN följer med (Väldigt bra skick, Som ny) Skickar även med några Brytpinnar och Saxpinnar. Kan även skicka mer bilder om intresset finns. 2000 kr Prutat och klart!
Behöver frigöra plats i garaget och säljer lite blandat: * Spånsug Proofy KSS 110, aldrig använd (inte ens färdigmonterad). Luftvolym 17 m3/minut. Säckens volym 70 L. Komplett inkl. manualer, påsar etc. 1500kr eller bud * Båtmotor, utombordare, Johnson 4HK, 2-cyl. Saknar tank och vet därför inte om den startar. Ser dock fräsch ut och går runt fint. 1500kr eller bud. * Ventilationsdelar för inomhusventilation. Fläkt, styrdon, "ljuddämpare", diverse passdelar/böjar, en del spirorör, vägg-genomföring/ventilgaller etc. Perfekt för mekaniskt ventilation av fuktig källare eller garage. 1000kr eller bud * Snöslunga Örje, 5HK. Gammal och fungerande, men säljs som "objekt" då den är riktigt svårstartad när det är kallt (ironiskt nog). 1000kr eller bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stortriss MK1 (modellen med skarndäck) nr 317 Liten båt för stora äventyr! Rött skrov och vitt däck. Totalrenoverad in- och utvändigt 2006 av förre ägaren. Hela skrovet är nyrenoverat och alla fall är utbytta, likaså alla rostfria detaljer samt fönsterlister. Masten och bommen är omlackerade i blå metallic. Storsegel, ett litet och ett stort försegel samt en spinnacker. Seglen är i fint bruksskick och fungerar bra. Motor: Johnson J4RLEEA, med lång rigg, 4 hk, tvåtaktare, tillverkningsår 1999, inköpt begagnad 2007 på Oxelösunds Båt & Motor. Helt ny och oanvänd manual från SELOC MARINE medföljer Elkablarna till lanternor och innerbelysning är nydragna i maj 2011. Nytt 12V bilbatteri medföljer samt smart laddare och 25 m förlängningskabel. Originaldynorna är omklädda för några år sedan och i bruksskick. Nya röda dynor i kapok medföljer också. Båten har mantåg som kan monteras av eller på om man vill. Bra om man har små barn eller hund med på båten. Badstege, ankare, fendrar, tampar för förtöjning och en verktygslåda för det viktigaste ombord medföljer. Samt bockar, ställning och presenning för vinterförvaring Båten kan fraktas på bilsläp. Hon är nu sjösatt i Mälaren, Rosersbergs båtklubb, och kan lätt seglas därifrån. Fakta hämtat från sailguide.com: Längd överallt: 5,25 m Bredd: 2,00 m Djupgående: 0,76 m Storsegel: 8,3 kvm Genua I: 6,9 kvm Kryssfock: 4,7 kvm Spinnaker: 15,8 kvm Lystal: 0,86 Två vuxna kan sova i den utan problem. Jag köpte båten 2007 utanför Göteborg. Seglade den upp till Mälaren (genom Göta Kanal). Jag hade inte ägt eller seglat någon segelbåt innan, men lärde mig snabbt i denna båt. Det är inga problem att segla båten själv p g a dess ringa storlek. Lätt att äga eftersom den endast kräver en mindre båtplats och är på så vis mycket billig i drift. Jag kan verkligen rekommendera denna båt till Dig som är nyfiken på segling men har begränsat med tid, pengar och erfarenhet.
Utombordare Johnson 4 hk från 2005, sparsamt använd på segelbåt (använd senast 2010). 4-takt med lång rigg och rorkult (gas- och styrhandtag). Manual och verktygskit ingår. (OBS: vagnen på bild ingår ej)
Säljer min johnson 4 hk 1990 inkl tank och manual. Funkar felfritt. Bra skick. Nås enklast via mail.