Quantcast
Till salu inom: ”

fällbara bordsben säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 svarta fåtöljer i läderlook. Inkl fotpallar. Helt nya, endast monterade. Snurrfunktion och fällbara. Nypris: 1999kr/st. Pris: 1100 kr/st (säljes endast tillsammans) Mkt välvårdat marmorbord inkl bordsben. Pris: 400 kr Litet sidobord. Nypris: 800 kr Pris: 200 kr alla möbler kommer från ett djur och rökfritt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Charmigt bord för den händige. En del arbete för att få det fint, men väldigt trevligt som installation i trädgården. ¨Bordsbenen¨ är gjutna i betong (kommer från Henkelstorps cementgjuteri). Bordsskivan är i sten, men har ¨tappat¨ sin yta och behöver göras vid (eventuellt, beroende på vad man vill ha det till). 4 fällbara stolar i metall. En del rost, men samma här - trevliga som installation med växter i trädgården. Allt för 150 kr eller bud. Trädgårdsförvaring - bur på hjul - för t ex trädgårdsredskap. Bra även att köra trädgårdsavfall i. 200 kr
Säljer trädgårdsmöbelgrupp med 4 vanliga stolar samt 2 vilstolar med fällbar ryggstöd. Bordet har längden 148 cm, bredd 88 cm och höjd 72 cm. Med de två förlängningsdelarna (som har egna ben och är stabila) blir längden hela 285 cm med plats för 10-12+ personer runt bordet. Bra för midsommarkalaset! Sittdynor medföljer. Möblerna är ca 10 år gamla men i fint skick. Svagt solblekning på själva bordet men stolarna har förvarats inomhus och är som nya. Bordsbenen kan tas av vid förvaring under vinterhalvåret. Märke, zooma in originalkartongen för vilstolarna i bilden, Säljer allt tillsammans till den som först kan hämta trädgårdsgruppen.
Stabilt campingbord för husvagn eller att ha i trädgården. Ett ben är justerbart så det går att ställa på ojämna ytor. Bordsbenen är fällbara.
Bord med fyra fällbara stolar inkl. dynor i bra skick. Mått för bord 90x160cm.Löstagbara bordsben.Färg:grön