Allt till salu inom "bordsben metall"

Sortering:
Kristianstad
Idag

Nya pojk leksaker

350 kr
Blocket.se
Ängelholm
Idag

Barstolar

1 000 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

2st barstolar

800 kr
Blocket.se
Nykvarn
Idag

Chevrolet Corvair Monza Clu...

110 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Soffbord Mio

600 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Designfåtöljer till fyndpri...

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Bordsben Tablo T-form, 2 st.

2 699 kr
NYTT Homeroom

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Stockholm

Matbord/Soffbord Svart Glas IKEA

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Ett bord i två delar inköpt på Ikea i början av 90-talet. Bordsskivan är i gediget skuggsvart glas och "bordsbenet" i metall. Beroende på hur man placerar bordsbenet fungerar bordet som soffbord (med höjden 53 cm) eller mat/skrivbord (100cm höjd eller 68cm). Bordsskivan har rundade kanter och mäter 138x80cm. Glasskivan har några repor i glaset men inget som stör ögat brutalt mycket. Bordet säljes till följd av stundande utlandsflytt (27/4) och finns att hämta på Södermalm i Stockholm. Ring/sms:a/maila snarast! 070 755 96 84 Alexandra Melkersson
150 kr
Blocket.se

Bord, stolar och tygväxter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rensar hemma och önskar bli av med lite grejer! Säljer köksbord med stolar till. Två av stolarna är i bra skick medan två av dem är inte i bra skick. (Bordskivan är av trä och bordsbenen i metall. Även stolssätena är trä och ben av metall.) Komplett pris: 200kr Två stycken tygväxter "benjaminfikus-typ" ca120cm höga. Pris: 250kr Är ni intresserade kan jag skicka bilder på grejerna!
200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholms län

Svart runt bord (Indori) + stolar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Nypris är 2450 kr men bordet säljes billigt på grund av ett par mindre skavanker: bordsskivan sitter lite löst (märks bara om man lyfter bordet i skivan) och det är några repor i bordsbenen (syns inte speciellt mycket). Bordskivan är i bra skick. Passar bra i ett mindre kök. Mer information finns på: http://www.indori.se/WEBBSHOP/tabid/139/CategoryID/4/List/1/Level/1/ProductID/61/Language/sv-SE/Default.aspx Vi har också två snygga svarta stolar som matchar bordet. Stolarna är i svart konstläder med synliga vita sömmar, benen är i metall. 400 kr (eller allt för 1000 kr)
750 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholms län

Bordsskiva och bordsben

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer oljad bordsskiva i massiv ek samt fyra bordsben i metall. Varje ben skruvas fast med tre skruvar (medföljer). Bordet är i gott skick och har använts som datorbord. Säljer det då det inte får plats efter flytt. Mått bordsskiva Djup: 40 cm Längd: 140 cm Tjocklek: 3 cm Mått bordsben: Längd 70 cm Finnas att hämta i Hammarbyhöjden.
250 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Östergötlands län

Uppfällbar glasbord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bordet "Tango" Mått: 115 (150) x 70 x 76 cm Glaset: Alla skivor är härdade. Den övre skivan är 10 mm tjock och matt vitlakerad. Den är fastklistrad mot fästena med UV-klister. Mittskivan är matt vitlakerad. Bordsbenen: Är kvadratiska med måttet 6 x 6 cm. De är av silverlakerad metall. Utfällning: En mekanism av metall som automatiskt reglerar skivornas position. När de övre skivorna flyttas åt sidan, höjs respektive sänks mittskivan automatiskt. Bordet är ihop satt och helt ny, kan enkelt demonteras för frakt.
2 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj