Quantcast
Till salu inom: ”

bordsben metall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Portmonä.

Nyköping

Tidigare annonser till salu

Ett bord i två delar inköpt på Ikea i början av 90-talet. Bordsskivan är i gediget skuggsvart glas och "bordsbenet" i metall. Beroende på hur man placerar bordsbenet fungerar bordet som soffbord (med höjden 53 cm) eller mat/skrivbord (100cm höjd eller 68cm). Bordsskivan har rundade kanter och mäter 138x80cm. Glasskivan har några repor i glaset men inget som stör ögat brutalt mycket. Bordet säljes till följd av stundande utlandsflytt (27/4) och finns att hämta på Södermalm i Stockholm. Ring/sms:a/maila snarast! 070 755 96 84 Alexandra Melkersson
Rensar hemma och önskar bli av med lite grejer! Säljer köksbord med stolar till. Två av stolarna är i bra skick medan två av dem är inte i bra skick. (Bordskivan är av trä och bordsbenen i metall. Även stolssätena är trä och ben av metall.) Komplett pris: 200kr Två stycken tygväxter "benjaminfikus-typ" ca120cm höga. Pris: 250kr Är ni intresserade kan jag skicka bilder på grejerna!
Nypris är 2450 kr men bordet säljes billigt på grund av ett par mindre skavanker: bordsskivan sitter lite löst (märks bara om man lyfter bordet i skivan) och det är några repor i bordsbenen (syns inte speciellt mycket). Bordskivan är i bra skick. Passar bra i ett mindre kök. Mer information finns på: http://www.indori.se/WEBBSHOP/tabid/139/CategoryID/4/List/1/Level/1/ProductID/61/Language/sv-SE/Default.aspx Vi har också två snygga svarta stolar som matchar bordet. Stolarna är i svart konstläder med synliga vita sömmar, benen är i metall. 400 kr (eller allt för 1000 kr)
Säljer oljad bordsskiva i massiv ek samt fyra bordsben i metall. Varje ben skruvas fast med tre skruvar (medföljer). Bordet är i gott skick och har använts som datorbord. Säljer det då det inte får plats efter flytt. Mått bordsskiva Djup: 40 cm Längd: 140 cm Tjocklek: 3 cm Mått bordsben: Längd 70 cm Finnas att hämta i Hammarbyhöjden.
Bordet "Tango" Mått: 115 (150) x 70 x 76 cm Glaset: Alla skivor är härdade. Den övre skivan är 10 mm tjock och matt vitlakerad. Den är fastklistrad mot fästena med UV-klister. Mittskivan är matt vitlakerad. Bordsbenen: Är kvadratiska med måttet 6 x 6 cm. De är av silverlakerad metall. Utfällning: En mekanism av metall som automatiskt reglerar skivornas position. När de övre skivorna flyttas åt sidan, höjs respektive sänks mittskivan automatiskt. Bordet är ihop satt och helt ny, kan enkelt demonteras för frakt.