Quantcast
Till salu inom: ”

fällbara sängben sängstativ sesam säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt oanvänt sängstativ "Sesam Lyx", inte ens uppackat ur kartongen! Perfekt för det lilla hemmet eller när man vill kunna vika upp sängen, enkel konstruktion som passar alla sängar. Länk till beskrivning av sängstativet: http://www.compact-livingbutiken.se/best_varor.htm Oanvänt skick som sagt, dock fattas påsen med skruv, vilket är anledningen till den generösa rabatten :) Nypris är 1690 :- och mitt pris är 1200 :- Finns i Göteborg och skickas gärna, då köparen betalar portot. Vänligen, Susanna Eyradotter
Malm sängstomme inkl mittbalk 160cm bred. Huvudgavel med utdragbara lådor/hyllor på hjul för dold förvaring Allt i svartbrunt. Ordinarie pris 3300kr Mitt pris 1500 men det är såklart prutbart OM affären går snabbt och smidigt. Sesam sängstativ, perfekt för den trångbodde. Benen monteras direkt på madrassen och på så vis kan man vicka upp sängen mot väggen för att frigöra yta. För mer info se: http://www.compact-livingbutiken.se/best_varor.htm 750kr men även sängstativet är prutbart vid smidig affär.
Gedigna sängben av bra kvalitet som gör det enkelt att fälla upp sängen när den inte behövs! Sängen står stadigt både uppfällt och nedfällt. Har används dagligen på en 140cm säng utan problem. Höjd från golv till säng: 20cm Nypris: 1400kr Länk till nyförsäljning samt vidare info: yousee.nu Kan skickas om köparen betalar frakten (de är tyngre än man tror så kan bli dyrt). Ett gäng skruvar ingår men det är inte säkert original. Originalspännbandet är slitet men kan skickas med . Priset är ruskigt billigt men också prutat och klart!
Sängstativ sesam LYX, fällbara sängben, gör att man enkelt fäller ner sängen från väggen och "gömmer" den och sparar 2 kvm! http://www.yousee.nu/
Sängstativ Sesam Lyx som gör att din säng går att fälla upp mot väggen och tar minimalt med utrymme! Nypris: 1 495 kr Mitt pris: 600 kr Se produkten på: http://www.compact-livingbutiken.se/mont_sesam.htm Nås helst på sms eller mail.