Quantcast
Till salu inom: ”

sängstativ sesam lyx säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 stycken sesam lyx sängstativ. De är super bra om du har en liten lägenhet/rum då du kan göra om din säng till ett sängskåp eller bara fälla upp den mot väggen och sätta en hylla över och sen en "gardin" framför. nya 1495kr styck säljer mina 2 par för 2000kr eller 1 par för 1100 kr skickar de gärna med då betalar köparen frakten.
Bolia säng med bäddmadrass (90 cm x 200 cm) med monterat sängstativ Sesam Lyx som gör att din säng går att fälla upp så att den tar minimalt med utrymme! Nypris: Bolia säng - 2 500 kr (2007) Sesam Lyx sängstativ - 1 495 kr Mitt pris för hela paketet: 1 900 kr Har fler foton att visa på lösningen vid intresse! Se även länk nedan. Upphämtas i Sigtuna, efter överenskommelse. http://www.compact-livingbutiken.se/mont_sesam.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dubbelsäng från MIO (inköpt -07) Modell - "Continental" Mått - 180X200 Hårdhet - mjuk Den har stått monterad i uppfällt läge med sängstativ Sesam Lyx och används som gästsäng i 5 år. Se www.yousee.se Sängstativet ingår och det finns även 8 st ekben om så önskas. Sparsamt använd och väldigt fräsch.
Sängstativet Sesam Lyx, 2st. Nu har vi flyttat till större så du kan köpa våra platsbesparande sängstativ som du använder för att fälla upp sängen mot väggen. Vi köpte dessa i butiken som du hittar på nedanstående hemsida. http://www.compact-livingbutiken.se/ Köp båda för 1800:- eller till en säng för 1000:-. Kontakt gärna via SMS, eller e-post.
Sängstativ sesam lyx gör att du kan fälla upp sängen, så enkelt, du kan förslagsvis sätta en hylla ovanför sängen, ha ett draperi eller annat så sängen "försvinner" när den står upp... rekomenderas om du är trångbodd. Priset är 400 billigare än jag gav och det är som nytt använt ca 10 månader.