Quantcast
Till salu inom: ”

sängben jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängben

Västerås
Köksbord

Halmstad
Badrumsmatta

Södertälje
Utebord

Nynäshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

120x 200 cm JYSK Dream Zone Plus B20 resårbotten inkl sängben. Säljes för 600 kr -Ett år gammal, endast använd som extrasäng hos föräldrarna då jag pluggat på annan ort. 2 st IKEA avlastningsbord i björk. D:40, B:52, H: 52 (ej mätt inkl hjul) Säljes för 150 kronor styck eller båda för 250 kronor Jag har använt dessa som TV-bänk, passar utmärkt om man vill ha nått lite högre att ställa tvn på än vanliga tv-bänkar
Denna säng säljes nu på grund av flytt. Den köptes i september i år för 1600 kr på Jysk i Borlänge. Modell: Resårbotten 90x200 BASIC B20 Dreamzone Mer information om sängen finns i länken nedan: http://www.jysk.se/4/5/6/10/3328932/a/catalog-sales?showfamily=true Sängben i bok har köpts till (ej på jysk) och ingår nu i priset. (Sängbenen på bilden är inte dem som följer med) Sängen kan hämtas tidigast 14 Januari (senast 17 januari) då jag flyttar ur lägenheten. Kvitto och garantibevis finns. (15 års garanti på ram- och fjäderbrott)
Säljer nu min trontjänare från Jysk med en mindre tår i ögat. Storlek på sängen är 120x200 cm INGÅR FÖRUTOM SÄNG + Tunn bäddmadrass + Sängben Sängen har cirka 10 år på nacken. Av hennes ålder att döma har hon fått några skönhetsfel (spill) med tiden, som för den händige kan tvättas bort med lite fläckborttagningsmedel. För övrigt är hon väldigt skön och mjuk att vila kroppen mot.
Säljer två st 90x200 sängar som är av olika märken. Jag har haft dem som en extra dubbelsäng så de är sparsamt använda. Den ena sängen är en IKEA Sultan Klassik med ny bäddmadrass. Den är väldigt skön. Den andra sängen är en nästan ny Jysk Dreamzone B12, nypris ca 3500. Även den är skön. Sängen har vita sängben samt ett stort vitt madrasskydd som täcker bägge resårdynorna. Håller på att renovera så vi får helt enkelt två sängar över. 400 kr för IKEA sängen och 700 kr för Jysk sängen eller 1000 kr för bägge.
Säljer 2 st 80 cm x200 cm sängar plus 4 st sängben inkl skruvar. Sängarna har bra komfort, inköpta på Jysk för c:a 6 år sen. Jag har 2 st katter så allergiker bör veta det. Under sängarna syns det att min ena katt har haft roligt och rivit i det tunna tyget som finns mellan ribborna som bilden visar. Och sen finns det en reva i tyget som också syns på bilden. I övrigt fläckfria och i bra skick. Bägge sängarna inkl 4 ben säljes för endast 600:-.