Quantcast
Till salu inom: ”

färdiga aktiebolag med f-skatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

aktiebolag

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Aktiebolag utan tidigare verksamhet säljes! Godkänt för F-skatt och färdigregistrerat för moms och arbetsgivaravgift. Bolaget säljes med uttaget aktiekapital, vilket innebär att det bör ersättas med t.ex inventarier, material, bankinsättning eller andra tillgångar. Köp ett färdigt bolag idag och du kan börja fakturera dina kunder direkt! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer färdiga aktiebolag med Bankgiro & Konto,F-skatt,Moms,arbetsgivaravgift, Visakort, Till ett pris av 16900kr. Säljes utan krav på insättning av aktiekapitalet. All bokföring är i sin ordning. Reg år: 2013 Bolagsform: Aktiebolag (AB) Inga skulder finns i bolagen. 2st bolag finns i lager och kan leverens omgående. Vi löser alla ändringar hos bolagsverket och skatteverket Vi kan även bistå med bokföring av moms & Skatter samt löner,deklarationer mm till ett fastpris av 4490kr exkl moms per år. Om företaget Vi på bolagsförsäljarna har lång erfarenhet av företag och rådgivning. Vi består av konsulter jurister och ekonomer som har varit i företagsvärlden väldigt länge så behöver du eller ditt företag seriös hjälp kontakta oss.
Aktiebolag med färdigt koncept i den lukrativa byggbranschen. Företaget är välskött och innehar F-skatt. Beläget i Stockholm men verksamheten kan enkelt förflyttas till annat län om så önskas. En perfekt plattform med goda möjligheter för en expansion. Företaget har inga betalningsanmärkningar samt är skuldfritt. I köpet ingår: - Aktiebolag - F-skattesedel - Bankgiro - Logotyp - Hemsida (professionell med egen källkod) - Mall för produktblad (.ai format) - Mall för visitkort (.ai format) Pris: 58 000 kr eller bud