Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj butterfly säljes

Tidigare annonser till salu

En läderfåtölj i Butterfly modell liknande form. Ställningen är i teak och ihopfällbar. Lädret går att ta loss och rengöra. Möbeln finns för tillfället i vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men går att få körd till vår likal i Bromma eller Hammarbysjöstad from 1 aug. Hemkörningar debiteras. Mer om oss och flera möbler se www.refurn.se. Vi tar in ca tre containrar varje vecka. Skick: Bra, någon fläck i lädret men inget direkt stort, går att rengöra då den är avtagbar. Mått: Bredd 58 cm, höjd 92 cm, sitthöjd 40-43 cm, sittdjup 50 cm, totaldjup 70 cm Uppge artikelnummer 11677.
Ovanlig och helt unik Butterfly/läderlappsfåtölj i tjockt buffelläder med tillhörande fotpall i samma material och av bra kvalitet säljes. Både fåtöljen och den tillhörande fotpallen är ytters sparsamt använda och i mycket fint skick. Sittdelen har en minimal reva på c:a 3mm som lagats på undersidan så att den absolut inte syns eller märks. Underrede av stabila svarta stålrör som vid behov kan skruvas av vid t.ex transport, etc. Liknande Butterfly fåtöljer i motsvarande material säljs generellt för ett mångdubbelt pris. Fåtölj och fotpall säljes givetvis tillsammans. Priset kan diskuteras vid en snabb och smidig affär.
Nytt teakmöblemang. Bord 100x145/195 cm iläggsskiva typ "butterfly". 4 fåtöljer med dynor. Allt är nytt, bara uppackat för fotografering. Kostar 7699 kr på Jysk med lite större bord men utan dynor!
Säljer en gåva som inte får plats. Butterfly fåtöljen i brunt skinn från Nordahl med kopparben. 460x460 cm och 88 cm hög 80 cm bred. Nypris ca 4500 kr, den är 4 månader nästan som ny. Säljes nu för 2200 kr.
Mycket snyggt och praktiskt soff- och tillhörande hörnbord "Menu" från Mio säljes. Soffbordet har Butterfly ilägg skiva som är 30 cm (bra när man får gäster) och 2 st rymliga lådor. Hörnbordet har 1 låda. Båda borden har bordsskiva i ekfanér och övriga delar från odlade gummiträd. Soffbord: 96, 96, 58 i mått Hörnbord: 61, 61, 58 i mått