Quantcast
Till salu inom: ”

tripp trapp stol blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag säljer stolsdynor som passar de flesta stolarna hockus pockus, tripp trapp och många fler! har ett antal kvar och dem är mycket populära! Då dem är smutsiga på ena sidan är det bara att vända på den och när det inte finns några fler sidor att vända på är det bara att kasta in den i tvättmaskinen på 40 grader! Ring och maila ! Kan skicka dem om det skulle vara så att du inte har möjlighet att hämta den, men mot postförskott så klar!
Säljer vår Newborn stol: Stolen fästes enkelt vid Tripp Trapp stolen. Kan även användas som babysitter på golvet. Lämplig för barn 0-6 månader. Max vikt 9 kg. Newbornstolen passar Tripp Trapp stolar tillverkade efter maj 2003. Stolar tillverkade efter detta datum har ett serienummer som börjar på 3 eller ett högre nummer tryckt under ett av benen. Stolen är ren och fin. Som ny!
Newborn Set, till Stokke Tripp Trapp. En smart babysitter som ni kan använda tillsammans med eran Tripp Trapp stol. Sätt Newborn babysittern på Tripp Trapp stolen så kommer det lilla barnet i samma höjd som resten av familjen. Går naturligtvis även att använda på golvet då den får en gungfunktion. Newborn babysittern rekommenderas för barn 0-6 månader och ger optimalt stöd för babyns rygg. Nyskick. OBS! Tripp Trapp stolen ingår ej i priset!?
Passa på att köp denna Tripp Trapp stol! Stolen är något slitet i färgen på sina ställen, men kan blir som ny med ett lager färg :) Info om stolen: Tripp Trapp den ultimata stolen som växer med ditt barn hela livet. Tripp Trapp stolen har djupjusterbar och höjdjusterbar sits och fotstöd, vilket medför att barnet får en perfekt position vid matbordet. Barn som sitter bra och bekvämt sitter kvar längre vid matbordet och kan då ta del av familjens emotionella och sociala samspel vilket är en del av barnets utveckling enligt forskningen.
Stokke Newborn Set från 0-6 månader säljes. Nyskick. Använd av endast ett barn. Perfekt tillbehör till Stokke Tripp trapp stol så babyn kan sitta med vid bordet redan från början. Eller istället för babysitter. Jag har varit väldigt nöjd med min. Särskilt bra när man har en storebror som gärna leker i närheten. Finns att hämta i Lomma eller skickas med Post eller Schenker efter betalning. Ring eller maila. Endast Newborn tillbehör, ej stol säljes.