Allt till salu inom "tripp trapp stol blocket"

Sortering:
Brio "Tripp Trapp"
Idag

Brio "Tripp Trapp"

200 kr
Blocket.se
Stokke tripp trapp barnstol
Solna
Idag

Stokke tripp trapp barnstol

1 100 kr
Blocket.se
tripp trapp stol
Upplands-Bro
Igår

tripp trapp stol Visa liknande

590 kr
Blocket.se
Barnstol
Tingsryd
Idag

Barnstol Visa liknande

300 kr
Blocket.se
tripp trapp stol
Täby
3 dagar

tripp trapp stol Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 117

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Vännäs

Behöver ditt barn något mjukt att sitta på?

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej jag säljer stolsdynor som passar de flesta stolarna hockus pockus, tripp trapp och många fler! har ett antal kvar och dem är mycket populära! Då dem är smutsiga på ena sidan är det bara att vända på den och när det inte finns några fler sidor att vända på är det bara att kasta in den i tvättmaskinen på 40 grader! Ring och maila ! Kan skicka dem om det skulle vara så att du inte har möjlighet att hämta den, men mot postförskott så klar!
150 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Kristianstad

Newborn Set till Tripp Trapp stolen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Säljer vår Newborn stol: Stolen fästes enkelt vid Tripp Trapp stolen. Kan även användas som babysitter på golvet. Lämplig för barn 0-6 månader. Max vikt 9 kg. Newbornstolen passar Tripp Trapp stolar tillverkade efter maj 2003. Stolar tillverkade efter detta datum har ett serienummer som börjar på 3 eller ett högre nummer tryckt under ett av benen. Stolen är ren och fin. Som ny!
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Stokke new born set

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Newborn Set, till Stokke Tripp Trapp. En smart babysitter som ni kan använda tillsammans med eran Tripp Trapp stol. Sätt Newborn babysittern på Tripp Trapp stolen så kommer det lilla barnet i samma höjd som resten av familjen. Går naturligtvis även att använda på golvet då den får en gungfunktion. Newborn babysittern rekommenderas för barn 0-6 månader och ger optimalt stöd för babyns rygg. Nyskick. OBS! Tripp Trapp stolen ingår ej i priset!?
600 kr
Blocket.se

Tripp Trapp Stol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Passa på att köp denna Tripp Trapp stol! Stolen är något slitet i färgen på sina ställen, men kan blir som ny med ett lager färg :) Info om stolen: Tripp Trapp den ultimata stolen som växer med ditt barn hela livet. Tripp Trapp stolen har djupjusterbar och höjdjusterbar sits och fotstöd, vilket medför att barnet får en perfekt position vid matbordet. Barn som sitter bra och bekvämt sitter kvar längre vid matbordet och kan då ta del av familjens emotionella och sociala samspel vilket är en del av barnets utveckling enligt forskningen.
450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Stokke Newborn Set

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Stokke Newborn Set från 0-6 månader säljes. Nyskick. Använd av endast ett barn. Perfekt tillbehör till Stokke Tripp trapp stol så babyn kan sitta med vid bordet redan från början. Eller istället för babysitter. Jag har varit väldigt nöjd med min. Särskilt bra när man har en storebror som gärna leker i närheten. Finns att hämta i Lomma eller skickas med Post eller Schenker efter betalning. Ring eller maila. Endast Newborn tillbehör, ej stol säljes.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj