Quantcast
Till salu inom

"fönsterlampor kristall säljes"

Sollentuna
Igår

Klassisk kristall lampa

2 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Haninge
Igår

Kristall Pussel Äpple

129 kr
ABC-Annons.se
Butik Haninge
Igår

Kristall Blomman Friends

179 kr
ABC-Annons.se
Butik Kumla
Igår

Ny design Kristall taklampa...

4 490 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Lampor  ·  Stockholm

NY vacker fönsterlampa (4 st) superbillig

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Rosendal är en helt ny fönsterlampa (kristall) från Markslöjd (vi har fyra stycken) som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara vilket innebär att kartongen kan vara öppnad då en tidigare kund kan ha tittat på lampan innan den skickades tillbaka. Garantin på ett år kvarstår såklart. Lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Först till kvarn! Läs mer fakta om Rosendal på länken nedan.
300 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Västerås

Div. tak-, fönster-, golv- och kristalllampor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fönsterlampor av kristall: Bild 1 med stor och liten fönsterlampa. *Vänster, mindre fönsterlampa 4 stycken, 25 kr/st eller 90kr/4st. Mått: 11x5cm *Höger, större fönsterlampa i kristall, 4 stycken, 75kr/st eller 250/4st. Mått: 12x10cm. Taklampor Bild 2, taklampor av glas. 50 kr/st. Taklampor av kristall. Bild 3. 4 stycken, 150 kr/st eller 500/4st. Mått: 45cm i diameter, 12 cm hög Golvlampa, Bild 4 Pris 50 kr Mått: höjd 134 cm. Ring eller maila för mer info, nås endast på telefon efter 18:30. Alla lampor i bra skick!
25 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Stockholm

NY lyxig fönsterlampa (kristall) fås billigt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rosendal (vi har 3 st) är en helt ny fönsterlampa från Markslöjd som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Den är ett riktigt kap så först till kvarn! Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan.
300 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Bord och fyra stolar i mahongy fin skick mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Fin matsalsgrupp i mahongy, bord och fyra stolar, bra skick 1240:-. Fin serverings vagn med intartsia 840:-. Ljust runt bord med stålfot 340:-. 2st sängar gustaviansk stil med madrasser ca 30-tal, i fint skick, mått på madrasserna bredd 0,87cm, längd 1,92cm. 3800:- Oval spegel med slipad glas och guldram 100:-. bordslampa 100:-, fina fönsterlampor i kristall, 240:-. tavlor från 50:-, stora mattor från 50:-, mm. Säljes på grund av flytt till mindre bostad. Pris kan diskuteras. Transport kan ordnas. Möblerna finns i Rimbo.
1 240 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Kil

Kristallampa med 2 fönsterlampor i kristall

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Kristallampa med extra kristallring inuti. Säljes med tillhörande fönsterlampor (2 st) Kristallamporna har plats för en glödlampa vardera. Diametern på stora kristallampan är 35 cm Fönsterlampornas diameter är 9 cm På bilden ser ni en närbild på en fönsterlampa högst upp till vänster. Högst upp till höger är en bild då den stora kristallampan är tänd. Längst ner är närbild på den stora kristallampan. Lamporna säljes helst tillsammans. Vid intresse, ring helst på mobilnummer. Mailen kollas inte dagligen.
600 kr
Blocket.se