Quantcast
Till salu inom: ”

blocket kristallkronor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Kristallkronan är 41,5 cm i diameter och just nu ca 45 cm hög, men jag har extra länkar att lägga till kedjan. Jag tog bort dem då jag hängde upp den eftersom jag har lågt i tak. Alla kristaller är oskadade och nyligen renduschade med kristallspray. Den har fästen för 6 st kronljuslampor. Den stora underdelen hänger en aning snett, jag har aldrig brytt mig om det och ingen har någonsin reagerat på det. Det är möjligt att det går att rätta till. Avhämtas i centrala Ängelholm, är för svårpackad för att skicka.
En vacker kristallkrona säljes. Den mäter ca 60 cm från den översta ringen till de nedersta prismorna, vilket innebär att det blir ca 75 cm från takinfästningen till lampans nedre del. Diameter ca 35 cm. Stomme i metall som ser ut som antikmässing. Mycket gott skick, bilden gör den tyvärr inte rättvisa. Kristallkronan finns i Öjersjö. Ring helst, så länge annonsen finns kvar finns lampan kvar.
Gediget vitrinskåp med glasdörr. Att sätta på väggen. Höjd 68cm, bredd 60cm, djup 30cm pris 250kr Pidestal med guldfärgade ben och stenskivor. med eller utan lampa. pris 350kr Vacker kristallkrona. SÅLD fåtölj i grönt skinn 200kr Hörnskåp 100kr träspegel 120*70cm 100kr spegel med guldfärgad ram 250kr Priser kan diskuteras vid snabb affär