Quantcast
Till salu inom: ”

förråd byggsats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Enbils carport levererad med väggstommar och ytterpanelen löst, kapad i exact längd och med droppnäsa. Kan förlängas med moduler om 120cm - 3,7 x 7,3m väggmått - 4,2 x 7,8m takmått - 2,2m inv. höjd - 22 eller 27 graders taklutning - Komplett med underlagstak, takstolar och takpannor - Förrådsdörr - Kompletta hängrännor och stuprör FRAKTFRI LEVERANS, direkt hem till din tomt!! Kolla vår hemsida carportcity.se för andra modeller. Mejla eller ring Carport City - Svenska Byggsatser
Jag har en gammal tv-bänk som jag köpte på Mio för många år sedan. Den har länge stått inne i förrådet nu och bara tar plats. Så jag ger nu bort den till den som kan komma och hämta den. Den saknar sina orginaltassar på benen men de är lätta att ersätta med en gummibit eller liknande. Även byggsatsen är borta men för den händiga är det inte ett problem då det hela består utav 5 stora bitar och 3 glasskivor. Glasskivorna är mycket fina och rena. Den går att hämta upp bland lägenheterna bakom Ica Maxi ute i Stenhagen
Villa i byggsats, välj vilken planlösning du vill ha med antal rum. Välj vilka tillval du vill ha. Tex veranda snickarglädje extra dörr o fönster. Förråd eller garage resp carport tillverkar vi också, vi har ett antal modeller men visa vad du behöver så tillverkar vi efter skräddarsytt dina mått. Bild 2 visar en tillbyggd groventré på baksidan av huset. Bild 3 visar ett förråd med tillbyggd carport. Kontakta oss för offert enligt dina önskemål.
Hej! Säljer 9 st nästa nya spånskivor. Mått: 12x1200x2500 mm Dom följde med när jag köpte en byggsats till en friggebod men jag valde annat matareal till väggarna. Aldrig använda eller sågade i eller liknande. Dom ha bara stått i förråd sen jag fick dom. Pris på Lakkapää/K-Rauta = 139 kr/styck. Mitt pris 50 kr styck! Dom står i Lövskär utanför Luleå. Ring före så är det bara att komma och hämta. OBS! Ring helst efter kl 17:00.
Yttermått: 243 x 190cm Väggtjocklek: 16mm Volym: 9.3kbm Golv: 16mm Takpapp ingår. Tillval: Om företaget SKANDINAVISKA SMÅHUS har det största sortimentet av småhus i byggsats. Enkla att montera, inga förkunskaper krävs. PRISGARANTI Vår prisgaranti innebär att hittar du samma typ av stuga någon annanstans till ett lägre pris, så får du samma pris hos oss. FRAKT Vi erbjuder frakt inom Stockholms län till mycket förmånliga priser.