Quantcast
Till salu inom: ”

försäljningsvagn matvagn cafévagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Efter två fantastiska somrar med kaffevagnen så är det dags att låta nya ägare få förvalta denna skatt då vi ska lägga tiden på annat. Du har härmed chansen att förvärva en unik designad cafévagn som alltid rönt uppskattning vart än den kommer! Beskrivning: -Snygg design med turkos tapet, rostfria arbetsbänkar, plexiglas -Fräsch efter en totalrenovering juni -12 -Kyl och frys -Diskho -Godkänd av miljö och hälsa -Vikt 1200 kg mått 1,5*2,5 meter -Medföljer gör även en liten uteservering i trä med tre runda bord och sex stolar, gatupratare och menytavla. Förra ägaren bekostade den unika designen och med vår totalrenovering får du en fräsch vagn som är ensam i sitt slag. Vagnen sticker verkligen ut och får ständigt komplimanger och oavsett om du har en mobil verksamhet eller finner en fast plats till vagnen så har du ett fantastiskt litet café! Maila för mer information och fler bilder. Pris 75.000 kr Välkommen att titta på vagnen! försäljningsvagn, matvagn
Efter två fantastiska somrar med kaffevagnen så är det dags att låta nya ägare få förvalta denna skatt då vi ska lägga tiden på annat. Du har härmed chansen att förvärva en unik designad cafévagn som alltid rönt uppskattning vart än den kommer! Beskrivning: -Snygg design med turkos tapet, rostfria arbetsbänkar, plexiglas -Fräsch efter en totalrenovering juni -12 -Kyl och frys -Diskho -Godkänd av miljö och hälsa -Besiktigad och skattad -Vikt 1200 kg mått 1,5*2,5 meter -Medföljer gör även en liten uteservering i trä med tre runda bord och sex stolar, gatupratare och menytavla. Förra ägaren bekostade den unika designen och med vår totalrenovering får du en fräsch vagn som är ensam i sitt slag. Vagnen sticker verkligen ut och får ständigt komplimanger och oavsett om du har en mobil verksamhet eller finner en fast plats till vagnen så har du ett fantastiskt litet café! Maila för mer information och fler bilder. (Pris 90.000 kr eller bud.) Höstpris: 75.000 kr. Vi har nu satt ett höstpris som gäller till och med oktober innan vi kör in vagnen för vintern. Välkommen att titta på vagnen! Försäljningsvagn, matvagn Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor, nyrenoverad försäljningsvagn. Många användningsområden. Senast använd som bageri-/cafevagn. Tidigare ägare har haft den som smörgåsvagn, thairestaurang o gatukök. Jag kan hjälpa till med att skriva ansökningshandlingar till kommun etc! Välplanerad invändigt för att utnyttja utrymmet maximalt och inte slösa tid på onödiga förflyttelser. Godkänd för livsmedelshantering. Ny el dragen av elektriker. Köksdel/ produktionshörna med rostfri bänk och rostfri vägg. Säljes pga ändrade ägarförhållanden. Hinner inte längre driva vagnen på egen hand. Utseendemässigt är vagnen mkt charmig och drar till sig mkt uppmärksamhet. Vagnen är utvändigt klädd i träpanel, nytt 2014. Taket är omgjort 2014. Invändig renovering likaså 2014: golv, väggar, bänkskivor, el. Ett nytt fönster sattes in, används idag som skyltfönster. Bra dörr med säkerthetsklass 3-hänglås. 2 nycklar medföljer samt serienummer till låset. Innermått 5m lång o 2.5m bred. Stor försäljningslucka som öppnas innifrån. Vagnen är målad i den färg som gäller för Hudiksvalls kommun. Bra att öppna o köra! Har jobbat i vagnen både under vinter och sommar. Använde infravärmaren på vintern och AC:n på sommaren, blev behaglig temperatur. Inventarier: Pizzaugn 1 stor kyl 1 halvstor kyl 1 halvstor frys 2 spisplattor Kaffebryggare m 2 kannor Displaykyl Fläkt Kassaapparat CD spelare Soppkittel m värme Klämgrill (proffessionell) Kylränna med insatsbehållare AC Infravärmare Tekokare Micro Utebelysning 3 lysrör inne Soptunna som hängs på vagnens framsida 3 gatupratare 2 menyskyltar som hängs på blindfönstret 2 bänkskivor 1 rostfri diskbänk med vask Rostfri vägg o rostfria hyllor 4 dunkar för rent vatten samt avloppsvatten. Flera meter lång sladd för anslutning till elkälla Förvaringshyllor Pall, små bord etc Diverse småverktyg (knivar, skärbrädor, bunkar etc etc) Extrahjul Div förbrukningsmaterial samt kassar 160 000kr inkl moms. Vid frågor el för fler bilder kontakta mig. Enklast att nå mig via mail. Har nu flyttat hem vagnen så den står i Enånger. Smidigt och enkelt att flytta vagnen!