Quantcast
Till salu inom: ”

fanett pinnstolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två pinnstolar från Edsbyverken. Från 50-talet. Sitsar i teak och svartmålade ben och pinnar. En del slitage men med fin patina och kan enkelt renoveras. Se bild. Stadiga. Mått: Bredd 43 cm, djup 42 cm, höjd 78 cm. Pris: 1000 kr för båda Ring eller maila Rasmus på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad från 500 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar.
Bild 1: 4 st Fanett pinnstolar. Designade av Ilmari Tapiovaara för Edsbybruken. I ett reportage om pinnstolar i Hus & Hem Retro stod det att värdet på denna modell är 500-900 kr styck. Bild 2: 4 st pinnstolar Bild 3: 4 st pallar i teak (dammig på bilden). Är en stämpel under alla pallar som jag tyvärr inte kan tyda. Bild 4: Teak byrå Bud via mail! Kan skicka bättre bilder på allt om så önskas.
4 fina stolar som är i behov av lite ompyssling säljes. De två främre är äkta Fanett stolar från Edsby verken. Stämplade enligt bild. Stabila och stadiga, men behöver fräschas upp. OBS!!! ENDAST DEN TILL VÄNSTER FINNS KVAR!!! Pris: 300 kr. De bakre är av (för mig iaf) okänd tillverkare. Har siffror brännmärkta undertill, men inget mer. Dessa har varit rangliga och jag har försökt limma dem, men jag är inget proffs på sånt. Pris: 150 kr/st eller båda för 200 kr. Något för den händiga eller för retrohandlaren! Finns i Aspudden. Först till kvarn!
2 Fanett pinnstolar varav den som har fanersläpp kostar 375 kr och den andra kostar 425 kr. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov. För mer om oss och våra möbler besök gärna www.refurn.se Skick: Ok. Den ena stolen har ett fanersläpp. Om man skall måla om så spacklar man där. Mått: B 42,3 cm d 41,5 cm sh 42,5 cm h 83,5 cm Uppge artikelnummer 20780.
4 st pinnstolar säljes. 2 av dem har Fanett Edsbyverken- märkningen under sig. Alla är av samma fina modell :) Pris 2200 Fin Malm bokhylla med 3 lådor ink glas att ha uppepå. längd 70 cm bredd 48 höjd 78 Pris 500 kr En Billy bokhylla med dörrar. Bilden är från ikeas hemsida då vår står dumt till för att fota. Vår är dock svart/brun färg :) Pris 300 kr