Till salu inom

"gamla pinnstolar säljes"

Igår

Vita pinnstolar

750 kr
Blocket.se
Butik Nyköping
Igår

Frontlastarskopa - ema

Blocket.se
Igår

Vintage Hans-Agne Jakobsson

2 000 kr
Blocket.se
Butik Nyköping
Igår

Djupskopa - S80 - ema

Blocket.se
Butik Nyköping
Igår

Djupskopa - ema

Blocket.se
Gotlands län
Igår

Satsbord, metallbord, stola...

25 kr
Blocket.se
Sundbyberg
2 dagar

Matgrupp med 4st stolar

1 500 kr
Blocket.se
Umeå
4 dagar

Soffbord, stolar barn

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

5st svarta pinnstolar - Ferd. Lundqvist & Co

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
5st pinnstolar med rundade ryggar från det gamla möbelvaruhuset Ferd. Lundqvist & Co Stolarna är i mycket bra skick och har inga skador eller lösa pinnar. De är målade i en väldigt stilig och elegant svart färg som passar både i ett modernt hem likväl som i ett hem med retrokänsla. Ferd. Lundqvist & Co var ett varuhus i Göteborg, och en föregångare till det som senare kom att bli Nordiska Kompaniet (NK). Passar bra för dig som gillar retro, 60-tal, 50-tal, industri, shabby chic, allmoge, antik, lantligt, fabrik, rustikt. Pris: 2500:- för alla fem stolar.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Original retro/shabby chic pinnstolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer 2 jätte fina pinnstolar i bra skick. De är över hundra år gamla och har sin original bets. Jätte fin slitning! Stabila och hela. Om så önskas går de att måla om, inget förarbete krävs, bara att pensla på. Dock är de nog vackrast som de är. Säljes p.g.a platsbrist. Pris: 150:- styck. Hämtas i Torpa. Nås helst via mejl. Emmelie OBS: Fårskinnsfällar ingår ej.
150 kr
Blocket.se

Flätade stolar - MALMÖ

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fredagspyssel till fredagsmyset. Två stycken pinnstolar med matt-trasor och rep flätade mellan pinnarna. 150 kr/stol ReFurn har kommit till Malmö! Vi håller till i en lada på Sjötorpsvägen 29 i Tygelsjö. Vi säljer begagnade möbler som privatpersoner lämnar in till oss på återvinningscentraler. Vi vill både göra en insats för miljön genom att minska sopberget, samtidigt som vi bevarar vårt kulturarv genom att hindra att gamla möbler slängs. Läs gärna mer på vår hemsida, www.refurnmalmo.se eller på www.facebook.com/refurnmalmo. Skick: ok! Mått: höjd: 91 cm, sitthöjd: 45 cm, bredd: 42 cm, djup: 48 cm Uppge artikelnummer 22954.
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Halmstad

Pinnstolar, Stringhylla, kommod och spegel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fyra snygga gamla pinnstolar, målade i svart högblank färg, 600 kr Snygg, välbevarad 50-tals stringhylla, 500 kr. Vacker kommod i ek för en shabby chic stil, 400 kr. Pampig, stor spegel i guld, lite skavd på ena kanten men går att laga med lite spackel och sprayfärg. Cirka 100x140 cm, 200 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se

Växasäng + bord och stolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vill gärna köpa en växasäng/utdragssäng för barn. Gärna från 50/60-tal (är inte intresserad av nyproducerade sängar även om de ser gamla ut) till rimligt pris. Träslag och färg spelar mindre roll bara den är hel. Söker också efter bord och stolar till ett barnrum (50/60-tal), också det till hyfsat pris. Gärna pinnstolar. Träslag och färg spelar mindre roll där också. Lägg ett mail eller slå en signal så kanske det blir affär!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj