Quantcast
Till salu inom: ”

gamla pinnstolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

5st pinnstolar med rundade ryggar från det gamla möbelvaruhuset Ferd. Lundqvist & Co Stolarna är i mycket bra skick och har inga skador eller lösa pinnar. De är målade i en väldigt stilig och elegant svart färg som passar både i ett modernt hem likväl som i ett hem med retrokänsla. Ferd. Lundqvist & Co var ett varuhus i Göteborg, och en föregångare till det som senare kom att bli Nordiska Kompaniet (NK). Passar bra för dig som gillar retro, 60-tal, 50-tal, industri, shabby chic, allmoge, antik, lantligt, fabrik, rustikt. Pris: 2500:- för alla fem stolar.
Säljer 2 jätte fina pinnstolar i bra skick. De är över hundra år gamla och har sin original bets. Jätte fin slitning! Stabila och hela. Om så önskas går de att måla om, inget förarbete krävs, bara att pensla på. Dock är de nog vackrast som de är. Säljes p.g.a platsbrist. Pris: 150:- styck. Hämtas i Torpa. Nås helst via mejl. Emmelie OBS: Fårskinnsfällar ingår ej.
Fredagspyssel till fredagsmyset. Två stycken pinnstolar med matt-trasor och rep flätade mellan pinnarna. 150 kr/stol ReFurn har kommit till Malmö! Vi håller till i en lada på Sjötorpsvägen 29 i Tygelsjö. Vi säljer begagnade möbler som privatpersoner lämnar in till oss på återvinningscentraler. Vi vill både göra en insats för miljön genom att minska sopberget, samtidigt som vi bevarar vårt kulturarv genom att hindra att gamla möbler slängs. Läs gärna mer på vår hemsida, www.refurnmalmo.se eller på www.facebook.com/refurnmalmo. Skick: ok! Mått: höjd: 91 cm, sitthöjd: 45 cm, bredd: 42 cm, djup: 48 cm Uppge artikelnummer 22954.
Fyra snygga gamla pinnstolar, målade i svart högblank färg, 600 kr Snygg, välbevarad 50-tals stringhylla, 500 kr. Vacker kommod i ek för en shabby chic stil, 400 kr. Pampig, stor spegel i guld, lite skavd på ena kanten men går att laga med lite spackel och sprayfärg. Cirka 100x140 cm, 200 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill gärna köpa en växasäng/utdragssäng för barn. Gärna från 50/60-tal (är inte intresserad av nyproducerade sängar även om de ser gamla ut) till rimligt pris. Träslag och färg spelar mindre roll bara den är hel. Söker också efter bord och stolar till ett barnrum (50/60-tal), också det till hyfsat pris. Gärna pinnstolar. Träslag och färg spelar mindre roll där också. Lägg ett mail eller slå en signal så kanske det blir affär!