Till salu inom

"fastigheter till salu svenska kyrkan säljes"

Butik Halmstad
Igår

Oden Spabad - 79 900:- (Ord...

79 900 kr
Blocket.se
Värnamo
Idag

Led reflex västar

29 999 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Yamaha XS400 Perfekt för ny...

7 800 kr
Blocket.se
Butik Östhammar
Idag

Sommarkrog & Bar m Uteserve...

13 500 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Toyota Auris Touring Sports...

135 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Reseguider

220 kr
Citiboard
Borås
Idag

Studentlitteratur i nyskick...

1 250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Torsås

Scoutstuga till högstbjudande

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dacke Scoutdistrikt håller på att avveckla en del fastigheter, och Scoutstugan i Torsås är en av dessa. Stugan står på ofri grund som tillhör Svenska Kyrkan, Stiftet i Växjö. Osäker om någon annan kan överta tomtarrendet. I annan fall får man frakta bort stugan helt och hållet. Den är senast renoverad under början av 2000-talet. Strömmen är urkopplad för närvarande. Boarea är uppskattad yta. Prisförslag: 5000:-. Stugan måste bort pga 2011 års Verksamhetsplan för Dacke Scoutdistrikt.
5 000 kr
Blocket.se

Alla tiders hus 1.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Fem av Svenska kyrkans fastigheter i X-län.Hft.Illustr. 27 s.1975
35 kr
Bokbörsen.se
HR och personal  ·  Göteborg

Personalsekreterare till Svenska kyrkan i Göteborg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Personalsekreterare till Svenska kyrkan i Göteborg - Svenska kyrkanSvenska kyrkan i Göteborg omfattar 30 församlingar och Göteborgs kyrkogårdsförvaltning. För service och stöd till verksamheten inom frågor som rör administration, ekonomi, fastigheter, in­formation, IT och personaladministration finns en gemensam kyrkoförvaltning. Antalet anställda är ca 950 personer, varav drygt 40 arbetar på kyrkoförvaltningen. Förvaltningen har sin placering vid Drottningtorget i centrala Göteborg. Svenska Kyrkan behöver förstärka sin Personaladministrativa Enhet med ytterligare en Personalsekreterare. PA-enheten svarar för bl a arbetsrättsfrågor, lönesättning, arbetsmiljö, rehabilitering, fortbildningsfrågor, mångfaldsarbete samt personal- och organisationsutveckling och består idag av 10 personer.Referensnr: 900074535            Ansök senast: 18.02.2011             Sök jobbetKontaktinfo:Lena KöhlinRekryteringskonsult(+46) 031-725 45 54          ArbetsuppgifterI rollen som personalsekreterare kommer du i huvudsak att arbeta med• Utredning avseende organisationsfrågor och personalplanering• Arbetsvärdering• Lönefrågor och allmänna personalfrågor• Rådgivning och utbildning inom det arbetsrättsliga områdetI arbetsuppgifterna ingår även att göra utredningar och underlag för beslut som skall lämnas vidare till kyrkonämnden. Vidare ingår det i tjänsten att vid behov vara ett stöd vid interna rekryteringsprocesser och personalförändringar.        UtbildningsinriktningPersonal- och ArbetslivUtbildningstitel: Beteendevetenskap        UtbildningsnivåHögskola / Universitet, kandidatexamen        KvalifikationerVi söker dig som har PA-utbildning alternativt Beteendevetenskaplig utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet från liknande arbets¬uppgifter. Ett krav är att du arbetat med arbetsvärderingsfrågor tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i BAS eller annat system.        Personliga egenskaperDu ska utifrån ett konsultativt arbetssätt kunna arbeta självständigt och ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är noggrann och serviceinriktad och har en positiv inställning och attityd. Vidare är du en lyhörd och prestigelös person som trivs i möten med människor.I rollen som Personalsekreterare hanterar du mycket information som är konfidentiell vilket ställer stora krav på hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.        Vi erbjuderFackliga kontaktpersoner är:Akademikerförbundet SSR – Angelica Drott 0709 22 44 54 Angelica.Drott@akademssr.seJUSEK Erik Hamberg 031 778 45 00, 0706 65 29 49 erik.hamberg@jusek.se        ArbetsplatsGöteborgSV: Västra Götalands län        Andra uppgifterTjänstens omfattning: 100%Reseaktivitet: Ingen reseaktivitetHeltidAntal jobb: 1
0 kr
Monster.se
Administration  ·  Västra Götalands län

Personalsekreterare till Svenska kyrkan i Göteborg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Svenska kyrkan i Göteborg omfattar 30 församlingar och Göteborgs kyrkogårdsförvaltning. För service och stöd till verksamheten inom frågor som rör administration, ekonomi, fastigheter, in­formation, IT och personaladministration finns en gemensam kyrkoförvaltning. Antalet anställda är ca 950 personer, varav drygt 40 arbetar på kyrkoförvaltningen. Förvaltningen har sin placering vid Drottningtorget i centrala Göteborg. Beskrivning Svenska Kyrkan behöver förstärka sin Personaladministrativa Enhet med ytterligare en Personalsekreterare. PA-enheten svarar för bl a arbetsrättsfrågor, lönesättning, arbetsmiljö, rehabilitering, fortbildningsfrågor, mångfaldsarbete samt personal- och organisationsutveckling och består idag av 10 personer. Arbetsuppgifter I rollen som personalsekreterare kommer du i huvudsak att arbeta med • Utredning avseende organisationsfrågor och personalplanering • Arbetsvärdering • Lönefrågor och allmänna personalfrågor • Rådgivning och utbildning inom det arbetsrättsliga området I arbetsuppgifterna ingår även att göra utredningar och underlag för beslut som skall lämnas vidare till kyrkonämnden. Vidare ingår det i tjänsten att vid behov vara ett stöd vid interna rekryteringsprocesser och personalförändringar. Personliga egenskaper Du ska utifrån ett konsultativt arbetssätt kunna arbeta självständigt och ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är noggrann och serviceinriktad och har en positiv inställning och attityd. Vidare är du en lyhörd och prestigelös person som trivs i möten med människor. I rollen som Personalsekreterare hanterar du mycket information som är konfidentiell vilket ställer stora krav på hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kontaktperson(er) Lena Köhlin Rekryteringskonsult (+46) 031-725 45 54 Kvalifikationer Vi söker dig som har PA-utbildning alternativt Beteendevetenskaplig utbildning samt några års dokumenterad erfarenhet från liknande arbets¬uppgifter. Ett krav är att du arbetat med arbetsvärderingsfrågor tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i BAS eller annat system.
0 kr
Metrojobb.se

Paris nära Triumfbågen, ledig va 34

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Nära Triumfbågen och Parc Monceau, vid metrostationen Courcelles, ligger denna charmiga tvårumslägenhet på nb mot lugn gård med järnsmidda galler för fönstren. Sovrum med dubbelsäng (två separerbara bäddar) samt vardagsrum med bäddsoffa för två = totalt 4 sängplatser + ev extrasäng/madrass. Lägenheten är nyrenoverad och fräsch. Kök, badrum med dusch och tvättmaskin samt separat WC. Smakfullt möblerad och utrustad med allt du behöver för upp till 5-6 personer. Lån av lakan och handdukar ingår. Kabel-TV, DVD och internetuppkopling med IP-telefoni (gratis samtal till fasta telefoner i bl a Sverige). Ipod med dockning från Mp3-spelare. Två entrédörrar gör att lgh passar utmärkt om hyresgästerna vill vara oberoende av varandra (t ex studenter med olika tider). Välskött fastighet, med elegant entré, från början av förra seklet med portvakt och porttelefon. Lugnt läge men ändå nära till butiker, restauranger, flygbussar, metro och Svenska Kyrkan/Svenska Skolan. Ledig 21 - 28 augusti (va 34). Eventuellt ledig hela augusti månad ut. Hyra för hela veckan för två personer är 6200 kronor. Ett litet tillägg för ytterligare personer. Tidigare hyresgäster kan lämna referenser om så önskas! Jag skickar gärna flera bilder och utförligare beskrivning. Maila mig!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj