Quantcast
Till salu inom: ”

feguson grålle plog säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ferguson Tea.20 B . 2 ägare med mig som nr. 2 Skyddshytt Nya framdäck Ett nytt bakdäck Motorvärmare m kontakter och kabel. Mkt. Fina snökedjor Plog med nytt stål Skopa En liten behändig kärra enaxlad. Det sitter en ny mekanism för diffen 4.900kr Nu ur funktion då jag lyfte tom skopa under start med en kraftig sväng Så pang i bygget, skopan ramla ner. Förmodar att det endast är fjädern som hoppat loss. Starten med växeln ur funktion, men lätt att åtgärda, har gjort det själv tidigare. Generator laddar dåligt, men jag har nya kol som följer med. Grållen går mycket bra. Totalt med allt så är priset 12.500 endast för seriösa köpare.
Grålle bensinare som gått mycket bra innan topplockspackningen gick så nu avyttrar jag allt på bilderna. Bytte fördelare, tändstift, tändklablar strax innan topplockspackningen gick så det är nytt. Traktorn är i övrigt i ett bra bruksskick. Den är registrerad. Potatissättare och sprättare har ej använts till grållen men det är trepunktsfästen. Plogen är ej använd till grållen, det är en 2 skärig plog i gott skick. Tanken var att ha tillbehören till grållen men jag kom ej längre. Bytes gärna mot något fungerande roligt som exempelvis barn-atv,cross, motorcykel ,bil eller något annat roligt fordon eller säljes till ett vettigt bud.
Denna bensin grålle har fått en ordentlig genomgång i två steg. Först renovering av toppen med nya ventiler samt planing av toppen kostnad ca 5700kr. Och nu senast byte av koppling, tändspole och startplatta samt rengörning av förgasaren kostnad 11000. Dessa reparationer är gjorda på auktoriserad verkstad. Mycket stabil militär kärra medföljer samt tvåskärig plog (ej med på bild). Instruktionsbok finns. Efter dessa reparationer är traktorn mycket lättstartad och driftsäker. Trots mycket kostnader så säljer jag den nu pga att jag saknar användning för den. Ring eller maila mig gärna 019-454145 Joshua Saksberg
Ferguson Grålle 1950 bensin. Säljes i befintligt skick. 7500:- Ferguson Överums plog två skärig. 1750:- Kupeplog. 750:-
Plog till en ferguson,tillverkad i överrum Skylt sitter på plogen, den är rostig men i bra skick,inte komplett.