Quantcast
Till salu inom: ”

grålle delar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här är en lite unik Grålle, har varit en tidigare vägverks traktor, lite ovanlig hytt och en del extra mätare. Traktorn i bra skick maskinellt, oljor bytta, mycket patina som är synd att pensla över med ny färg! Det sitter en motorvärmare på den så inga problem även när det kommer minusgrader. Detta är en diesel inte fotogen/bensin Registrerad och start klar! Ej byte, finns på Gotland och hämtas där! Pris inkl moms
Instruktionsbok Ferguson Grålle. Boken är ett nytryck av högsta kvalitet. Boken omfattar dessa modeller. •TE-A 20 •TE-C 20 •TE-D 20 •TE-E 20 Boken är på svenska. Omfattar 54 sidor A5 Format Har du en Ferguson Grålle TE-F Diesel så finns det en bok till den med. Kontakata mig genom att använda Blockets e-mailfunktion eller ring för information. Var noga med att ange en korrekt e-postadress samt telefonnummer så jag kan kontakta dig..
Till Grålle finns bl a, fin ratt, styrstag, grenrör, bromstrummor, bromssköldar, topplock 6 volt, termostathus, styrväxel och mycket mer. Till Volvo T-20 serien finns bl a, fina bakskärmar med rak nederkant till tidig T-21 eller BM10, frontplåtar till T-22 och T-24, diverse kåpor, varvtalsregulator, hydralarmar, hydralpumpar med enkel och dubbel rem, batterilådor, topplock T-22 till T-25, 2 reservdelsmagneter, fina sitsar och mycket mer. Priser från 100:- Mathias 031-920771 0730-453687 Janne 0761-408886 VI NÅS ENDAST PER TELEFON!
grålle för den händige går och fungerar men en del små fix.ring för mer info pris 8000kr prut sker på plats ej via tel
Remskiva till en ´´ Grålle´´