Quantcast
Till salu inom: ”

grålle säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Grå nymfparakit unge söker ett fågelkärt hem. Fågeln kallas idag för Grålle. Grålle föddes under hösten. Han är född med ett vridet ben, men är frisk i övrigt. Grålle är en pigg, busig och glad nymfparakit. Vi kan inte behålla Grålle för föräldrarna kommer att avvisa honom så som föräldrar gör när fågelungarna blir äldre. Vi söker en god samarit som vill ta hand om denna underbara fågelunge. Om vi inte hittar ett bra hem till fågeln så måste vi tyvärr avliva Grålle. Grålle kan äta och ta hand om sig själv och kommer att bli mycket tillgiven och tam.
Säljes som den står.. Bra skick. årsmodell 1950. Stått inomhus. Bensin, fotogen driven. Mycket nytt, funkar fint. Snöskär och snökjedjor medföljer. Behöver platsen. Måste bort. B.V.S.A.
Säljes som den står eller i delar. Ska bort från gården innan den sista oktober. Blir den inte såld så kapar jag ner den och kör den till kusakoski. Utan papper. Pris hela bilen: 1500:- eller högstbjudande Biltransport ramen säljes separat och kan enkelt förlängas för att passa längre modeller. I dagsläget 1,95 m bred och 2,95 m långt plan + nervinklingen 1,05 m. Så totalt 4,00 m lång. Pris ramen: 1500:- eller högstbjudande. Ev. med durk aluminium och lastöglor. Eventuellt bytes mot äldre modell av trummslåtter(2 trummor). Ska användas till en Grålle. trum rotor vw 35
Hejsan har en grålle jag inte har användning för så den bara står . Går lite orent då den inte gick när jag köpte den så fösökte jag ställa in förgasaren, men den tuffar och går bytt packbox och lager i kraftutag. Fastgödsel spridare medföljer i bra skick drivs av hjulen på spridan. Perfekt traktor till någon litengård eller stor trädgård ;) Ring maila eller smsa ;) 0768357337 Rickard
Golf 1.6 l, funkar perfekt men måste rensa garaget. Jag vägrar köra den till skroten. Den passar även bra i trädgårdstraktor typ holder mfl. Grålle, hemmabygge eller som ersättningsmotor i de flesta bilar om du ledsnat på dyr bensin. Det är otroligt snåla o slitstarka små motorer. Hyfsat vrid också faktiskt. Just denna gick ovanligt bra innan karossen rostade bort. Först till kvarn gäller o en slant till annonskostnad uppskattas. Messa eller ring. Ej mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.