Quantcast
Till salu inom: ”

feinwerkbau aw 93 light säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En AW93 light säljes pga bristande intresse. Den är inköpt på Sportec och det är 2 ägare på pistolen enligt utsago från Sportec inkl nuvarande ägare. Den har skjutits sparsamt av båda ägarna och är i väldigt bra skick. Det medföljer förutom pistolen: 2 magasin Feinwerkbaus orginal pistolväska ca 300 skott SK Match Rengörningsutrustning, filter, vapenolja m.m. Kolven är för högerskyttar i storlek Large. Självklart är pistolen licenspliktig!! Priside 14500 kr eller högstbjudande. Provskjutning kan genomföras på Ramsjö skytteförening (Båstad) PS. Det är min svåger som ska lägga av med sitt skytte så jag hjälper honom med försäljningen. DS.
Vapnet är i nyskick, Ställbar kolv i storlek XL, 2 magasin, Handsytt formpressat hölster med mjukrem, Handsytt magasinhölster, snurrburk för fältskytte, Verktygs sett, ca 3500st ammunition CCI standard velocity. Är du ute efter en .22'a av absolut bästa kvalitet, här är den! Vapnet är licenspliktigt, vid intresse maila mig ditt fullständiga namn med numret på ditt pistolskyttekort, klubbtillhörighet och telefonnummer så kontaktar jag dig. Eventuella oegentligheten vidarebefordras direkt till polismyndigheten.
Nu lägger jag ner skyttet så nu avyttrar jag mina vapen med tillbehör. Vapen 1: Feiwerkbau aw 93 light cal 22 i nära nyskick. Kolv storlek large. En ägare. Inte många skott skjutna. Två magasin, hölster mm. Pris 14000:- Vapen 2: Llama Martial cal 32 i nära nyskick. Inte många skott skjutna. En riktigt skön revolver. Har originalkolv samt en gummikolv för större händer samt hölster. Pris 2000:- Har även tillbehör såsom kikare o dyl. Licens är naturligtvis ett måste men det fattar väl vem som helst. Maila namn, klubb och skyttekortsnr så återkommer jag.
Tävlingspistol Feinwerkbau AW 93 med lättviktsstommen. Licenspliktig! Nyskick c:a 1000 skott skjutna. Rink högerkolv, medium stl. Tillbehören som finns på bilden.
Inköpt 2013 och i toppskick med 1000 skott skjutna. Alla orginaltillbehör + väska finns med.Priset är inte prutbart tyvärr. Kontakta mig via mail. Vapnet är licenspliktigt. Jag skickar bilder till intresserade.