Quantcast
Till salu inom: ”

brio resesäng light bruksanvisning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Nässjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brio Resesäng Light (Travel Bed Light) är en smart och praktisk rese- och extrasäng som är en av marknadens lättaste. Konstruktionen i aluminium gör sängen lätt och smidig att bära med sig. Enkel att montera upp och fälla ihop. Sängen har en liten lucka med dragkedja som gör det möjligt för det lite äldre barnet att krypa in och ut. Levereras i en praktisk väska med vattentät botten, myggnät och en bekväm madrass. Allt är i mycket fint skick och bruksanvisning ingår, använd 2-3ggr. Färg: Blå Mått monterad: L120 x B60 x H82 cm. Mått hopfälld: L81 x B25 x H26 cm. Vikt: Endast 7 kg.
Resesängen är tillverkad av aluminium, vilket gör den lätt att ha med sig på resan, enkel att montera upp och att fälla ihop. Lucka med dragkedja på sidan, så att det lite äldre barnet kan ta sig in och ut på egen hand. Levereras i praktiskt väska som har vattentät botten, madrass och myggnät. Bruksanvisning medföljer. Mått monterad (LxBxH): 120 x 60 x 82 cm.
 Mått hopfälld: 81 x 25 x 26 cm. Vikt: 7 kg. I mycket gott skick.
Praktisk rese- och extrasäng, sparsamt använd. Konstruktionen i aluminium ger sängen en vikt på endast 7 Kg. Enkel att montera och fälla ihop. Levereras i praktisk, vattentät väska med myggnät, madrass samt bruksanvisning. Mått monterad (LxBxH) 120 x 60 x 82 cm, mått hopfälld 81 x 25 x 26 cm. Finns att hämta i Hammarby Sjöstad.
Brios jättefina resesäng (Travel Bed Light) i svart. Väldigt sparsamt använd och därmed i ett superfint skick. Komplett med bekväm tillhörande madrass, myggnät, väska o bruksanvisning. Djurfritt o rökfritt hem. Finns i Torsvik på Lidingö, precis vid Lidingöbron.
Vi säljer en resesäng från Brio i svart. Sängen är sparsamt använd och i gott skick. Det medföljer en madrass och myggnät samt förvaringsväska och bruksanvisning. Resesängen har förvarats i ett djur-och rökfritt hem.