Quantcast
Till salu inom: ”

fiskeark säljes

Tidigare annonser till salu

I den vinande blåsten på Torneträsks is hittar man en död kvinna i en fiskeark. Hennes ögon är stelfrusna och runt vristen har hon en märklig bandformad brännskada. Vem är hon? Hur har hon hamnat i arken? Kirunapoliserna Anna-Maria Mella och Sven-Erik Stålnacke letar efter svar tillsammans med Rebecka Martinsson som efter en lång tids sjukskrivning flyttat tillhaka till Kiruna och börjat arbeta som åklagare. Det visar sig snart att kvinnan på isen inte är det enda offret. Sökandet efter mördaren leder poliserna in i Mauri Kallis bolagssfär, där den laddade relationen mellan uppkomlingen Kallis och överklassyskonen Diddi och Irma Wattrang bildar fond åt ett drama om pengar och makt.
Kartonnage, läst en gång, mycket fint skick, 2007, Bonniers förlag, 421 sidor, 596 g. I Torneträsks is hittas en död kvinna i en fiskeark. Polisinspektör Anna-Maria Mella och Sven-Erik Stålnacke letar efter svar tillsammans med Rebecka Martinsson, som arbetar som åklagare. Kvinnan är inte det enda offret utan spåren leder till Mauri Kallis bolag och det utvecklar sej till ett drama om pengar och makt.
vikt 170kg längd 2.4m (med drag 3.2m) bredd 1m (2m utfälld) höjd ca 1.7m yttertyg "moskoselkåtan tyg" vadderat innertyg (flamsäkert) OBS lånad mail RING för info.
Liten kälke med en påbyggd fiskeark av plyfa. Plastbelag fäste för isborr och spade. Endast 600 kr. Ring 070-600 73 04
Fiskeark i bra skick säljes. Plastbelag.