Quantcast
Till salu inom: ”

fiskenät säljes

Öringsommar
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1: Havsfiskepirkar mellan 400gr och 100gr ca 36st och havsfiskejiggar ca 30st 1000kr Bild 2: flytoverall i gott skick storlek XL 400kr, 3 fiskhåvar, ett fiskenät nytt 30mm maska 5 fot 30 m, ett löjnät 17mm 6 fot, 2 löjnät 15mm 5 fot. 1600kr allt som allt hämtas på platts Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Boken är i mycket fint skick. Fotograf: Ruotimaa, Lisbeth Förlag: Bokförlaget Settern Upplaga: 1 Utgivningsdatum: 2000-04-15 28 sidor (Jakt & Fiske ISBN: 9175865203) Beskrivning :== Bo Isovaara från Kiruna, fortsätter att ströva omkring på Nordkalottens ödemarker i såväl Sverige, Norge, Finland som Ryssland. En gedigen kännedom om fisket, naturen, människorna och språken där uppe, hjälper honom att nå platser, från vilka ytterst få andra skulle ha möjlighet att rapportera [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefon: (vardagar 11-18)]
Fraktfritt vid order över 1000:- Frakt 69:- Kvalitetsnät från Finland Maskinellt monterat nät med hjälptelnar fastsydda i de egentliga telnarna. Flyttelnen består av traditionell korkteln och hjälpteln rak, virkad sänkteln med hjälpteln. Mjuk slinga med dubbelknut, mycket fasta stygn. Nätet är sjöfärdigt på nätsticka med spärr, starka sidotelnar, vilka är kortare än nätets höjd och förhindrar att nätet rivs sönder. Starka länkar i nätets bägge ändar för nätsticka och fastbindning i varandra. Välkomna till vår butik på Annelund i Piteå!
Öppen ombyggd båt med aktersnurra på 15hp. Båten är i behov av en del jobb men inget alvarligt det dä är tar ca en dag att fixa. Motorn är en annan sak den har blivit översköljd av saltvatten så den behöver en genomgång, den är delvis nerplockad (motorn är en Honda 4t ). Med i affären följer en mängd fiskenät och annan utrustning. L 5,2 m B 1,9 m Det finns ingen vagn till den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.