Quantcast
Till salu inom: ”

fiskenät dekoration säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

hej!! säljer lite blandat lite blandade krukor 120kr för alla nästan som nya 10 st blandade plast baljor/lådor bra för leksaker eller garaget 150kr för alla två st fiskenät som jag har haft som dekoration den svarta är ca 16 m lång svarta 500kr den ljusa är ca 6 m lång 250kr var vänlig ring inte efter 21.00
Fiskenät som inte riktigt var som dom skulle... Det går att fiska med dom men inte riktigt så bra som jag hade önskat, så jag försöker sälja dom nu till någon som kanske kan ha någon nytta av dom. Kanske som utsmyckning på sommarstugan? Eller varför inte till festen? Kanske som hönsnät? Bara fantasin sätter gränserna. Näten är sågott som hela, några hål kan det finnas men inget stort. 4 st är provfiskade med och övriga är oanvända. Jag har 10 st nät. Kan skickas för 54 kr med posten. Vill du köpa fler så räknar jag ut frakten då.
Svagdrickskagge 150kr. Dörrknackare Ankare 150kr. Dekorations Fiskenät 100kr. Äldre trälåda Gebr V. Steenis Liendfn 400kr eller högst bjudande!. Frakt tillkommer.
Underbara nät. Riktigt hampa rep och fina korkar. Till dekoration eller efter egen fantasi. Längd 20-30 meter djup 2,5-4 meter. 350 styck eller högstbjudande. Telefon 044 54490
Dekoration för marint tema. Stort fiskenät med 4 glasflöten (2 blå + 2 vita). Medföljer även oljelampa, block + talja, ljuslyktor och -hållare mm. Lägg ett mail vid intresse så återkommer jag!