Quantcast
Till salu inom: ”

fjällkor till salu säljes

Fäbodsvall
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har bestämt att våran underbart söta fjällko "Rut" ska få sig ett nytt hem. Rut är väldigt söt och charmig. Är helt vit på kroppen förutom bruna öron, brun nos och brun eyeliner. Hon är van att gå in och ut ur stall (står för närvarande med 5 hästar, 1 lama och 1 get). Säljes inte till slakt. Har SE-nummer. Hon finns i Norrfjärden, 1½ mil norr om Piteå efter E4an. 4000:- inklusive moms Helena mobil: 073-0481716 Niklas mobil: 073-8181124
av äldre modell säljes till dig som söker en stabil och väluppfostrad ko som är jättebra att börja med om man inte är så van. Hon har en kvigkalv, som är född i februari, vid sidan. Säljes endast till ett gott och varaktigt hem. Är du intresserad, så börjar du med att berätta mer om dig och hur du tänker kring kossans framtid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Inbunden med omslag. Nyskick. Bonniers 1999. - Den ofödda flickan Nanna har bestämt sig för att komma till världen. Alla äro vi Vredens barn - blåcklocka, människa, ko. Så befolkades Ecksträsk, i en ständig rörelse oppåt marka i trots mot kyla, mörker, snö. Snart skall rörelsen dirigeras i motsatt riktning, när teknik gjort häst och karl och fjällko obehövliga. Men än är det sent 20-tal. Modernäringen i stuga och ladugård. Häst och karl i skogen. I Amos ringdans med kon Sabina visar sig deras möte, på liv och död. Och mitt i överlevandet dessa passioner, omöjliga och oeftergivliga. Vem har tid att beskriva detta? Hur förenas villkor och målföre? Kanske behövdes det att en Nanna ville ta sig till världen.
måste tyvär sälja min fjällko eller låta henne gå till slakt...provar med att sälja först. Ramona står i ett mjölkstall och arbetar som mjölko..dessvärre har jag inte fått henne dräktig efter 5 försök med semin....hon är undersökt av seminpersonalen och har inte någon cysta som kan hindra en dräktighet...jag tror att hon kan bli däktig igen om hon får gå med tjur.......lämplig då som di-ko 100% fjäll och bidragsbirättigad tänkpart pris 2000 plus moms(slaktpris) obs endast till dig med SE nr maila vid intresse snarast!