Quantcast
Till salu inom: ”

flipper 575 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min motorbåt Flipper 575 HT med 80 Hp Yamaha 2-Takt Med följer Stereo och Ekolod Har även monterat ny Badstege med sittplatta 2010 och Ny Styrkabel. Det ingår även ett Fogelstasläp som är avställt. pga. behöver mindre reprationer på bromsarna. (går att andvända som 30 släp) vaxat båten + Fyllt ny Växelhusolja. Bytt bränslefilter. Ligger på Bryggplats C18 i Skebäcks hamn för en titt eller provkörning av motor Eller Byte mot en Plastsnipa med inombords Dieselmotor i Bra skick OBS!!! Prutat o klart!!!
flipper 575 till salu båten är i bra skick jättefin motor yamaha 115 hk 86 motorn går bra i höga varv vet inte hur man ställer in tomgången som är hög kapellet är bra medföljer en gps garmin utan antenn,som kanske inte behövs tampar fenders ankare osv tar upp den snart bra båt i sjön som inte är rank ring kari kan ta fler bilder. bra 30 vagn ingår i priset
Flipper 575 Årsmodell 1988. Motor: Mariner 75 HK. Kapell 2010, vitt till färgen rent och välvårdat. Båten är i fint skick, utrustning som fendrar tamp och ankare medföljer. Även ett spritkök som förvaras i ett avsett fack. Obromsad vagn ingår i priset. Flipper 575 är en riktig klassiker bland båtar. Känd för att vara rejält byggd och lättdriven i vattnet. Lätt att köra, lätt att lägga till. Smidig storlek på båt för att kombinera övernattning för familjen, smidigt att kunna dra den på trailer och även lätt sjösätta och vinscha upp den ur vattnet.
Jag har tyvärr inte tid för sjön längre, därför säljer jag min flipper 575 av okänd årsmodell med en 55hk mariner 2-takt. Bromsad båtkärra följer också med. En plast och en plåt trycktank ingår samt lite ankare mm. Jag har haft den i Vättern och den går som ett spjut, har mest fiskat med den. Just nu står den på båtkärra. Jag har svårt att svara i telefon så smsa eller mejla gärna. Skambud är inte intressant men kanske byte. 45000 eller bud
Suzuki DT150 EFI från 1995 Sidomonterat orginal reglage Aluminium propp Varvräknare och multi-instrument Motorn går lite ojämt på tomgång, annars funkar den bra. Har kört med motorn på min Flipper 575 en sommar, men ska nu byta till en mindre motor. Bytes mot snöskoter Exempelvis Arctic-Cat, lynx, polaris rmk, ski-doo mxz mach z eller någon annan kul modell Bytesvärde 20.000kr, kan både ge och ta pengar emellan beroende på vad du har för skoter.