Quantcast
Till salu inom: ”

joker 16 båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena. har en joker 16 med en 50hk mercury som inte kommer att användas av mig i år, då jag blivit förälder. båten är skaplig och motorn funkar som den ska. Det ingår också en 30trailer som är i väldigt bra skick. Vid övriga frågor ber jag er att ringa för jag ogillar att använda datorn. Hoppas ni visar tillräcklig respekt att inte fegpruta över telefon eller mail, då blir jag ointresserad fort. Priset står nog nämnt tidigare och korrigeras endast vid en trevlig och smidig affär!!!!!!!
Båten och motorn är i mkt bra skick den är riktigt rolig att köra båten säljes pga annat båt köp. Båten är fint skicka det som är gjort med den är att det är ny durk nya skott nytt styrhus ny styrvajer och nya reglagevajrar. Motorn är nyservad och har ny impeller. I köpet ingår kärran som är med på bilden, den duger som upptagningsvagn. för mer info så är det bara att höra av sig. 0705494199 bvsa
Kanonfin sportbåt av märket Joker 16 med en mercury 60 hk, och elstart. säljes pga andra prioriteringar. Motorn är från 88. Det är något lurt med motorn. Svårstartad och går orent. därav priset. Kan sälja motorn och båten för sig. Pris motor=12000kr Pris båt=10000 kr Paketpris=17000 kr trailer ingår inte. Maila för mer info eller bilder.
Har en Joker 16 på gården som måste bort. Har fått skador då stormen hälsade på och slängde trän över den... Motorn som sitter på är en Penta 60hk enl uppgift. Gick väldigt bra när vi körde sist, dock längesen så den behöver väl en översyn iaf. Vagnen är ett hemmabygge och följer med. Måste bort pga flytt. Är du en händig en som kan plasta och jobba på lite är detta ett kanonköp. Köp den åt ungarna och gör ett projekt tillsammans kanske. Fler bilder finns vid intresse Snackade undanbedes, vill bara få bort båten fortast möjligt Mvh
Joker 16 65hk Johnsson 3cyl -75? Trailer 30 km bromsad! Elstart, el choke, cd,lanterna,knop mätare,lyse vid fötterna. Plast tank 30l sitter bak i mitten. Finns att göra om man vill men duger gott som lekbåt, sitter någon form av bilstolar i o bör väl bytas ut till något mer passande,dom är justerbara. Går mycket stadigt i vattnet 35 kn, går att svänga fullt i den farten om man törs! Rolig v ring o lina följer med! Gärna bud! Jag reser bort 6/4-30/4 Båten kan inte ses under den tiden!