Quantcast
Till salu inom: ”

flytväxt musselblomma säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Musselblomma - Flytväxt. 10st! Du köper 10st små musselblommor som är ca 4-5cm i diameter (se bilden). Dessa flytväxter förökar sig snabbt och skapar fina rotsystem som är bra skydd för yngel bland annat. Själv använder jag dem till att "rena" vattnet från överflöd av näring. Funkar även att ha som dammväxter på sommaren, någonting som jag själv gör. Jag rensar dem så gott jag kan innan jag skickar men det finns en risk att det medföljer någon liten snäcka. Se även mina andra annonser. Jag skickar endast mån-ons.
Akvarium 540 l med BTN slim bakgrund,värmare,bottengrus,rötter,fluval 404 ytterfilter och lysramp säljes.Leca block till ställning.Lagad botten då den varit sprucken. 2000 kr Guldgurami 4-12 cm stora 30 kr/st små 15 kr/st Vid köp av 10 eller fler tillkommer får ni en på köpet. 5 st Torpedbarb 12-14 cm 175 kr/st eller alla för 800 Indianplaty 3-5 cm 15 kr/st Växter:Hornsäv 10cm 25 kr för 10 st Pistia Musselblomma flytväxt 25 kr för 5 st Mail eller telefon
Säljes: 20 kr / st stora exemplar (ca 2,5 - 3,5+ cm) 10 kr / st mellanstora ungar (ca 1 - 2+ cm) 5 kr / st små ungar Flytväxter (musselblomma och andmat) kan fås på köpet när jag har över hemma. Skickar med posten för 30 kr men kom gärna och hämta eller så kan jag möta dig någonstans i Göteborg efter överenskommelse. Färg: just nu har jag enbart helt gula men rosa / lila är på gång. INFORMATION OM ÄPPELSNÄCKAN Äppelsniglar eller äppelsnäcka och guldsnigel som de även kallas av arten Pomacea bridgesii är en snäckart som lever i vatten och tillhör familjen av äppelsnäckor. Den här formen av äppelsnäcka har blivit populär att ha i akvarium då de brukar låta bli växterna, går bra att ha tillsammans med fiskar och räkor och kan bli ungefär lika stora som golfbollar och finns i snygga färger. Den går bra att ha i planterade akvarium då den är för klent utrustad för att äta de flesta levande akvarieväxter. De äter gärna överbliven fiskmat och döda fiskar om de får chansen och lite alger, annars utfodrar man dem med algtabletter för malar och gärna lite gurka, kokt spenat eller morot t ex om man vill lyxa till det lite ibland. De är mycket dekorativa i akvariet och de är lätta att begränsa i antal då de alltid lägger sina ägg i en väl synlig kokong ovanför vattenytan. De är könade, dvs man måste ha en hane och en hona för att de ska kunna föröka sig. Tar man alltså en unge och har bara en snäcka så blir det inga ungar alls. De är ganska aktiva, rör sig snabbare än sina släktingar som lever på land. Det är intressant att titta på dem när de rör sig i akvariet, hur de graciöst balanserar på växterna med hjälp av luftbubblan i skalet som gör dem viktlösa, hur de kan hoppa ner när de känner för det och krypa runt på bottnen osv. De fungerar utmärkt tillsammans med all slags akvarieräkor och akvariefiskar för varmt sötvatten förutom de fiskar som äter snäckor naturligtvis och vattnet får inte vara surt en längre tid eftersom det eroderar skalen.
Jag har många fina musselblommor som jag känner tar över lite i akvariet så jag ska sälja dem nu. Jag tänker mig ett pris på 5 kr för 10 st. Även intresserad av att byta. Kontaktas endast via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Musselblommor, flytväxter, 15st