Quantcast
Till salu inom: ”

akvarium begagnat säljes

Akvarium

Vetlanda
Akvarium

Ystad

Tidigare annonser till salu

Akvarium cirka 220L, 900:- Akvarium 63L, 140:- Pump, en håv och en slamsugningsgrej i begagnat skick (fråga mig inte hur de fungerar, jag har inte haft fiskar, jag bara fick grejerna) 400:- Jag har också en stor hink full med stenar och träbitar med mera som följer med om du köper det stora akvariet, annars kan den säljas löst för en hundring. Dessutom finns det ett svart skåp som det stora akvariet har stått på och som också kan få följa med.
Säljer mitt akvarium på 240L då jag inte har något intresse för det längre. Jag köpte det begagnat dec 2009 och jag minns ej hur gammalt det var då. Det är lite slitet. Framrutan har några repor samt att möbeln behöver målas om. Det syns helt enkelt att det har några år på nacken. Fiskar, inredning, pump, sand mm medföjer. Det är tungt (!). Ni står för hämtning. Mejla. mvh Emma
Säljer nu vårat 100 liters akvarium med möbel och nyinköpta tillbehör! Vi köpte akvariet begagnat i september detta året för 1000 kr. Vi har därefter köpt till ny pump för 250 kr, doppvärmare för 150 kr, lysrör för 110 kr och bakgrund för 50 kr. Vi har alltså lagt 560 kr på bara tillbehören! Jag kan också skicka med den gamla pumpen, doppvärmaren och lysröret om man vill ha dem som reserver. Kan också slänga med en vit döskalle. Du får allt detta för endast 600 kr!
Väldigt fint akvarium med BTN bakgrund säljes för 2500, vid snabb affär kan priset diskuteras! Bänken kan medfölja om så önskas, då vi köpte akvariet begagnat så medföljde ej bänk, har en hemmabyggd. Lock finns ej. Tror burken är på cirka 300 - 350 liter. Har den ej hemma så kan ej kolla upp det för närvarande, finns intresse så kan jag kolla upp mått åt dej! Hämtas i Knutby eller kan köras till uppsala. Hör av er på mail, kollar mailen ofta.
Ramakvarium. inkl. ställning, ljusramp. Tillbehör köpta år 2012 för ca 2000kr. Akvariets mått: Längd 75cm, Höjd 34,5 Djup 40cm. Jag köpte akvariet begagnat utan tillbehör. Köpte till detta 2012: Ytterfilter Maxxima 600, (969kr) 2012 09 05. Kvitto finns. Doppvärmare 100W. Luftpump med syresten. Slamhävert. En hink med grus och några rötter. Bottenfilter. Det mesta man behöver för att starta ett akvarium. Säljes pg.a. tidsbrist och platsbrist till bra pris.