Quantcast
Till salu inom: ”

akvarium begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Akvarium cirka 220L, 900:- Akvarium 63L, 140:- Pump, en håv och en slamsugningsgrej i begagnat skick (fråga mig inte hur de fungerar, jag har inte haft fiskar, jag bara fick grejerna) 400:- Jag har också en stor hink full med stenar och träbitar med mera som följer med om du köper det stora akvariet, annars kan den säljas löst för en hundring. Dessutom finns det ett svart skåp som det stora akvariet har stått på och som också kan få följa med.
Säljer mitt akvarium på 240L då jag inte har något intresse för det längre. Jag köpte det begagnat dec 2009 och jag minns ej hur gammalt det var då. Det är lite slitet. Framrutan har några repor samt att möbeln behöver målas om. Det syns helt enkelt att det har några år på nacken. Fiskar, inredning, pump, sand mm medföjer. Det är tungt (!). Ni står för hämtning. Mejla. mvh Emma
Väldigt fint akvarium med BTN bakgrund säljes för 2500, vid snabb affär kan priset diskuteras! Bänken kan medfölja om så önskas, då vi köpte akvariet begagnat så medföljde ej bänk, har en hemmabyggd. Lock finns ej. Tror burken är på cirka 300 - 350 liter. Har den ej hemma så kan ej kolla upp det för närvarande, finns intresse så kan jag kolla upp mått åt dej! Hämtas i Knutby eller kan köras till uppsala. Hör av er på mail, kollar mailen ofta.