Quantcast
Till salu inom

"fontän med belysning jula säljes"

Trollhättan
Igår

4 längder

200 kr
Citiboard
Halmstad
Igår

Termostatblandare

200 kr
Citiboard
Trollhättan
Igår

Bordslampa antik

75 kr
Citiboard
Trollhättan
Igår

Bordslampa antik.

100 kr
Citiboard
Upplands-Väsby
Igår

Tavla

300 kr
Citiboard
Täby
Igår

camping belysning

150 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

3st bestå hyllor med belysning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Säljer 3st bestå, köpta på IKEA för 3år sen. Färgen är valnötsfärgad. Belysningen är från Jula. Säljer alla 3 i ett paket. 2 av av hyllorna har måtten Bredd: 120 cm Djup: 40 cm Höjd: 38 cm Och en har måtten: Bredd: 60 cm Djup: 40 cm Höjd: 38 cm Har bara bild på den mindre.
600 kr
Blocket.se

Dammar, vattenfall, fontäner: Design, konstruktion, plantering.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Albert Bonniers Förlag, Stockholm. 2003. 128 s. Häftad. 26x16cm. 400 gram. Nyskick. Många går med dammdrömmar. Och många tror att de är svåra och krångliga att anlägga. Men med denna handbok är det inte alls så svårt som det kan tyckas att förverkliga drommen. Tydliga teckningar visar steg för steg hur man åstadkommer alla typer av vatten i sin trädgård: från en helt liten vattenspegel till en rejäl damm med vattenfall och fontän. Första kapitlet ägnas planeringen. Här får man utmärkta tips om läget, val av storlek och typ med mera. Ska man använda färdigformade insatser eller ska man gräva och sedan lägga på dammduk? Ska man ha en damm med "naturligt" utseende och strandkant, eller ska den vara mera formell med stensatt kant runtom? Sådana frågor reds ut så att man lätt hittar det svar som passar en bäst. Så följer det tekniska med grävarbetet, dammdukstyper, installering av pump, filter, belysning. Aldrig läst.
49 kr
Bokbörsen.se

Fontän Berg

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Fontän med belysning. Använd destillerat vatten för att undvika beläggningar. OBS, när du fyller på vatten, fyll inte ända upp, spara 2,5 cm. Material: Polystone (marmorkross blandat med polyesterakrylat). Höjd: 26,5 cm Köp nu genom att klicka på länken. D7.se - Tusentals Roliga Prylar Online Om företaget D7.se Mängder med roliga prylar, tröjor, presenter och klistermärken - det är D7.se Det är vi som har presenterna till dom som redan "har allt". Att beställa är enkelt - www.D7.se Hejbaby.se Roliga och personliga barnkläder hittar du på Hejbaby.se På Hejbaby är det alltid fri frakt!
599 kr
Blocket.se