Quantcast
Till salu inom: ”

fordson major säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MASKINBÖRSEN, en av Nordens största live-auktion, fredagen den 27 september kl.09.00. Visning: Auktionsdagen från kl.07.00. Rop 438: TRAKTOR FORDSON MAJOR -55, 1 BAKDÄCK TRASIGT, OSÄKERT OM DEN STARTAR REGNR: AKN-345 Om företaget Vi erbjuder både "live"- auktion och internetauktioner Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både "live" - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska "live"-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.
NÄTAUKTION på militärtöverskottslager, terrängbil, traktor, m.m., med avslut torsdagen den 23 januari från kl.10.00 på www.tovek.se Rop 20: Fordson Major -64, välhållen REGNR: GHT-445 Om företaget Vi erbjuder både "live"- auktion och internetauktioner Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både "live" - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska "live"-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.
fordson major till salu nya bakdäck samt vätskefyllda. ny byt vattenpump och alla oljor i växelådan och hydralen. ny växelströms generator 80amp. traktorn har gått väldigt lite sen den var ny. startar bra på vintern har även monterat en ny slang värmare. och en olje retur pris 14000 ingen moms eller byte mot en gammal chopper/obj den behöver ej vara körklar kan lägga en slant i mellan mot rät chopper. eller kom med förslag nåt som har en motor .
Traktorgrävare fordson major 1966 "tror jag" har en gång i tiden haft band men blivit omgjord till däck. Den startar snabb och går bra, grävaggregatet är av märket ARA och är starkt, svimmingpool medföljer i form av en stor skopa, ett reservdäck följer också med, samt flera motvikter. Ja den läcker i kolvarna men den är ju från 60-talet. Allt fungerar och jag vill helst ha den kvar, men frun är av en annan åsikt. kontant betalning, förskott eller swish funkar.
Säljes som den står till högst bjudande ej under 10000kr med snökjedjor och snöskopa.. går bra i motorn men elen behöver ses över och hydraliken har gett upp bytte till ny olja nu pumpen verkar vara trasig.men är dålig på traktorer och vill bara ha den härifrån! lär hämtas på lastbil eller om ni spänner upp frontlastaren och kör den..bryr mej inte vill bara bli av med den så fort som möjligt... ingen ide med en massa frågor utan kom och titta .. ni får de ni ser.. eller bytes mot snöskoter sportmaskin..kan lägga någon tusing imellan på rätt maskin.mvh Andreas bytesvärde 14000kr