Quantcast
Till salu inom: ”

fordson dexta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Osäker på årsmodell. Behöver lite pyssel med bland annat elen. Har inte startat den på nåt år.Fick dra ström direkt på startmotorn.sen gick den som en klocka. Har papper på den, så den får framföras på väg om man har trafikförsäkring. Finns torrsprickor i däcken och rost här och var. Med pyssel och lite kärlek så blir den glad. Pris 6000 eller bud. Maila med telefon-nummer så ringer jag upp!
Säljer lite delar till en fordson dexta Insprutningspump, har legat löst så jag vet inte om den fungerar. Pris 900:- 2st bakhjul med skapliga däck pris 1000:- Regpapper 1000:- komplett styrning / framaxel till en dexta för 1000:- Bergmotor säljes. Går runt, har haft gnista på den, längre kom jag inte. Säljes i befintligt skick. Pris 1000:- Är du intresserad kan du antingen slå en signal eller mejla, ring helst då detta är säkrast. MVH Tobias!
En fin Fordson Dexta 1960 3cyl diesel Registreringsnummer: FFR 827 Nu ska jag sälja traktorn pga att den aldrig blir använd utav mig. Frontlastare med skopa, enkelverkade lyftkolvar. Tilten manövreras med wire. Frontlastaren kan enkelt ställas av. 3-punktslyft Helt nya bakdäck! Nybyggt elsystem Ljus, backljus & blinkers Finns lite småfix på den. Begär 10000kr BVSA Vill gärna ha bort den så snart som möjligt. OBS! Transport kan ordnas!
Dexta säljes som lättare objekt.startar och går men ryker lite grann.Går dock mycket bra i motor och låda (låg och hög funkar fint)behöver en översyn av hydralen då denna inte funkar behöver troligen bara nya o-ringar etc (nyrepsats medföljer) då traktor stått i 10år i en lada innan jag köpte den.nyrenoverad vattenpump ,nya slangar, ny renoverade brommsar.Priset ej prutbart då behåller jag den. Pris: 8000 kronor
Hytt som har suttit på nn Fordson super dexta inga rutor eller dörrar, passar fler modeller?