Quantcast
Till salu inom: ”

forsgrens timmerhus priser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sju (7) kopplade fönster, med karm som suttit i ett Forsgrens timmerhus. Karmmått: 179 x 98 (1st) 119 x 98 (1st) 79 x 99 (1st) 59 x 99 (2st) 59 x 79 (2st) frostat glas Kontakt via telefon
Två svarvade trästolpar. 175 cm höga. Ursprungligen leverade till ett Forsgren Timmerhus. Lämpliga stödstolpar till en farstukvist, balkong etc. Målade i Falusvart.
Underbart hus med hög permanentstandard - ett kvalitetshus från Forsgrens timmerhus med dess unika egenskaper. Endast 30 meter från Lofssjöns vackra strand och med en magnifik utsikt mot fjäll och hänförande natur, ett scenario man aldrig kan se sig mätt på. Totalt är det fyra fastigheter - huvudbyggnad, gästhus, gästrum/hobbyrum med carport/förråd och dessutom en charmig grillkåta. Huset öppnar upp sig välkomnande mot sjön med en stor altan utmed hela långsidan och vackra fönsterpartier, som förstärker husets exklusiva karaktär. Öppen planlösning med loft skapar ett boende som gjort för trevlig samvaro med familj och vänner. Det spatiösa vardagsrummets stora fönsterpartier ger hela rummet en magnifik inramning. Vardagsrummet har också en vacker täljstenskamin som värmer stora ytor tryggt och skönt. Det charmiga och vackra lantköket är en dröm för alla matlagningsroade. Här vilar en fransk atmosfär som gör sig fantastiskt fint i vår fjällvärld. Tibroköket har genomgående Siemensmaskiner, bland annat en kombinerad gas-och elspis. Många fina detaljer, allt från det franska kaklet till de specialbeställda skåpsknoppar, också från Frankrike, ger helheten det där lilla extra. Två fina sovrum, badrum, bastu och tvättstuga. Loftet ger fantastiska möjligheter för den som flyttar in här. Idag används det som kontor, men kan också bli en sovavdelning eller erbjuda avkoppling med musik och böcker. Det kan mycket väl bli husets favoritutrymme, med sin vackra panoramautsikt i flera väderstreck. Huset upplevs mycket ljust och genomtänkt med en harmonisk färgskala, vackra golv, fina tak och personliga detaljer som sticker ut. Gäster kan alltid känna sig välkomna till Lofsdalsvägen. Här finns ett fullt utrustat gästhus och ytterligare ett gästrum i en separat fastighet. Båda ligger i bekväm närhet till huvudbyggnaden, men samtidigt med den privata avskildhet som alla uppskattar. En hög trivselfaktor har också den charmiga g...(Klicka på länken för mer information)
Säljer min tomt i Kittelfjäll, på tomten finns ett litet hus uppfört förberett för 1 sovrum, allrum, kök, toalett med dusch. Det finns även en grund med ingjuten golvvärme som passar till ett Forsgrens timmerhus som heter Lind, alternativt ett lösvirkeshus. Tomten ligger otroligt fint till nära Vojmån och skoterled samt ca 900m till liften. Ring gärna för mer information.
Byggt 1999, renoverat 2006 på in och utsidan. Husleverantör Forsgrens timmerhus. Gästhus (också nyrenoverat) och garage plus 1700 kvm tomt. Skola, buss & ICA nära. Annons finns på blocket under uthyrning med bilder. Vi har haft huset uthyrt men hyrestiden går ut i slutet på Augusti. Vi önskar flytta tillbaka till stan och vill helst hitta en lägenhet i Vsastan. Ring för mer info och bilder. +4917632592735 (Ann mobil), +4921155024283 (Ann hem)