Quantcast
Till salu inom: ”

timmerhus byggsats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

båtbygsats

Göteborg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Huset på bilden heter Älgö 110. Detta arkitektritade hus har vi uppfört i Stockholms skärgård och visar på vår förmåga att tillverka det du vill ha. Det här huset är 4 meter i bakkant och 3 meter i framkant, med en vinkel på 130 grader och tillverkat i 3" x 8" timmer. Framsidan skall ifärdigställas med pulpetstolpar som skall bära upp främre delen av taket när altangolvet är lagt. Du kan köpa huset i byggsats med det byggmaterial du önskar eller enbart timmerstommen. I detta pris ingår timmerstomme, bjälklag och limträbalkar till takkonstruktion och arrangemanget på framsidan med pulpetstolpar. Vi har även en färdig fönster och altandörr lösning. Det här huset kan du även få i 5-8". Kontakta oss för mer information.
Jag rensar lagret av 15 kvm förråd med sadeltak. Just nu 3 st kvar! Först till kvarn - omedelbar leverans ! Förråden säljes som monteringsfärdiga byggsatser i färdigspikade sektioner som Du enkelt själv kan montera. Monteringsanvisning medföljer. Kvalitetsvirke från Norrland och hög formstabilitet i konstruktionen. NU endast 18 000 SEK !!! OBS ! Förrådet på bilden är extrautrustat med isolerad dörr. Tillägg 1700 SEK resp 2300 SEK beroende på isoleringsnivå och utförande. Normaldörr har liggande panel och utanpåliggande gångjärn. Ditt nya förråd kan transporteras på normalt personbilssläp. Målning, hemtransport, grundläggning och montering kan ombesörjas. Begär offert! Kontakta Lars T. Bengtsson på telefon 0707-418200 för mer information och beställning. -------------------------------------------- Se även vår hemsida: www.martsbotimmerhus.se för mer information ! -------------------------------------------- Vägbeskrivning: Mårtsbo Timmerhus E6 Trafikplats Landskrona Norra (avfart 26), kör mot Vallåkra 800 meter.
Åstrandsstugan Timmerhus AB tillverkar Garage-Härbre , med balkong och gästvåning. Vi tillverkar andra Garage typer , Bostads- och Fritidshus samt andra byggnader i svenskt högklassigt furutimmer. Leveransen kan ske som 1./ Stomkonstruktion , 2./ Skal-hus 3./ Byggsats. Går Ni i byggtankar , tveka inte att kontakta oss på Åstrandsstugan Timmerhus AB. Vi lämnar offert på det garage eller annat timrat hus som Ni önskar. Vi har även montörer med många års erfarenhet som borgar för ett säkert uppförande .
Text: Åstrandsstugan Timmerhus AB tillverkar och bygger det timmerhus som Du önskar. Vi har standardmodeller men tillverker även efter kundens önskemål. Har Du en ide om hur Ditt timmerhus skall se ut, hjälper Vi Dig att skissa fram ett förslag . Utifrån detta lämnar Vi en offert som ex. Stomme , Skal-hus, eller Byggsats i furutimmer. Furustocklarna är speciellt utvalda och nedtorkatde . De kommer från de Värmländska skogarna. Vi är även behjälpliga med monteringen. mot separat offertpris. Önskar Ni Bostadshus,Fritidshus, Garage, Gäststuga eller härbre. Tveka inte att kontakta oss. Vi har erfarenheten från många års tillverkning och byggande av timrade hus.. Åstrandsstugans första timmerhus tillverkades redan år 1960. -- Mer än 50 års tillverkning ! -- Åstrandsstugan Timmerhus en Naturprodukt från Nord-Värmland. Tveka inte att kontakta oss om Ni längtar efter att få bygga, och vistas i ett Eget timmerhus.
Luoman timmerhus i byggsats 76 mm 30m/2 plus 12m/2 veranda husets yttermått 5,5*7,5 m fönser ock dörr ingår Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.