Quantcast
Till salu inom: ”

timmerhus säljes

Timmerhus

Orsa
TIMMERHUS
F

Tidigare annonser till salu

Timmerhus beläget lite skyddat utan passerande trafik i ett fint naturområde. Huset är inrett på ett trivsamt sätt vad gäller möbler och färgsättning. All- och matrummet skapar tillsammans med köket en fin enhet och den öppna spisen hjälper till att förstärka den trivsamma atmosfären i allrummet. Det finns naturligtvis även bastu och ett två-personers bubbelbad i huset. Detta är ett hus där det finns gott om plats för hela familjen och för soldyrkaren finns en stor terrass som omger tre av husets sidor.
Trevligt timmerhus på en klittomt. Man har lagt stor vikt vid både kvalitet och trivsel. Uppdelningen av allrummet och köket ger en bra funktionell och idealiskt utnyttjande av platsen. Badrummet är naturligtvis utrustad med bubbelpool och bastu. På övre plan ligger husets andra allrum, där man har panoramautsikt över klitterna. Från allrummet finns utgång till en liten balkong. På husets västsida ligger en stor och delvis täckt terrass. Husets läge är idealiskt för promenader i det stor naturskyddsområdet eller vandringar längs vattnet.
Ett mycket fint semesterställe, fritt och öppet beläget i idylliska Nevlunghavn. Detta spännande timmerhus är mycket bra utrustat och man har lagt vikt vid hög kvalitet och bra design. Både från allrummet och den stora terrassen har man en fantastisk utsikt över skärgården och havet utanför. Båtplatsen ligger 800 m från huset och fiske- och badmöjligheterna är många och goda i området. Det är endast 14 km till Larvik med dess aktivitetsmöjligheter, service- och kulturutbud. Elkittel i kök. Granne 30m.
Exklusivt timmerhus med alla faciliteter beläget i ett nytt fritidshusområde. Huset har en genomtänkt kombination av funktionell design vilket gör det till något alldeles speciellt. Stora sovrum och ett 80 m2 stort loft med 4 sovplatser. Trevligt badrum med bubbelbad och golvvärme samt en gästtoalett. Det stilrena köket är välutrustat. Trivsamt allrum med smakfull möblering. Från allrummet finns utgång till den stora terrassen, där man kan njuta av solen från morgon till kväll. Huset ligger inte långt från Fun and Golfbane, gokartcenter och bowlingcenter.
Trevligt, stort och charmigt timmerhus i två plan med tillhörande loft. Det är trivsamt inrett med alla moderna faciliteter. På övre plan ligger bl a allrum/köksavdelningen, som blir en naturlig samlingspunkt, där man kan ha det mysigt tillsammans. Utomhus finns en fin, täckt terrass, som går runt om huset samt en friliggande terrass med vacker utsikt över vattnet. Semesterhuset ligger på en stor naturtomt vid en stilla väg och på gångavstånd till stranden och med närhet till Kalundborg med sin historiska stadsdel, hamnmiljö och många affärer och caféer.