Quantcast
Till salu inom: ”

frälsarkransen äkta stenar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillfälle att överta en mycket spännande verksamhet då min tid inte räcker till för att marknadsföra detta unika koncept. Det finns bara ett ställe till som säljer liknande produkter detta ligger i USA varför möjligheterna är stora för att lyckas i denna del av världen. Verksamheten går ut på att med ett dataprogram ta fram en persons horoskop och med hjälp av denna tillverka ett unikt halsband med planeterna placerade efter personens födelsebild. Halsbandet tillverkas av äkta halvädelstenar vilket gör produkten extra exklusiv. Du behöver inte kunna en massa astrologi utan du lär dig efter hand. Det jag säljer är: • Proffsig påkostad hemsida med domän www.stars4life.com • Horoskop programmet som tar fram riktiga 15-25 sidiga vetenskapliga horoskop. • Lager av smyckes stenar, halvädelstenar och blandade färdiga olika halsband, material för att tillverka smyckena. Bara smyckesmaterialet har ett inköpsvärde på ca. 30,000 Hör av dig om det är något du undrar över så kan jag säkert svara på dina frågor.
Säljer mitt otroligt fina skal till Ihone 3Gs. Inköptes på en modemässa för ca. 1 år sedan. Jättefin kvalité. Alla stenar sitter kvar. Svårt dock att få fram hur kristallerna verkligen "sprakar" på bild tyvärr, men jag lovar att skalet får uppmärksamhet! Äkta Swarovski kristaller (rhinestone). Svart. Observera att skalet är svart. På en av bilderna har skalet en annan färg. Observera även att detta är ett SKAL, dvs. ingen mobiltelefon!! =) Priset kan tyvärr inte diskuteras. Säljaren nås via mail.
Nu säljer jag min Thomas Sabo samling till ett värde av 2.400:-. I samlingen finnes: 1. En svart Conversesko (Nypris 440:-) Nu:199:- 2. En silvring "Flip- Flop" (Nypris: 340:-) Nu: 150:- 3. En vit hajtand med stenar (Nypris: 550:-) Nu:250:- 4. En rund berlock med text "rich bich" (Nypris: 440:-) Nu:199:- 5. Halsband med Carrier (Nypris: 300:-) Nu: 190:- 6. Armband svart resår (Nypris: 190:-) Nu: 99:- - Allt är självklart äkta Thomas Sabo i sterling silver! - En orginal Thomas Sabo låda erhålles vid köp av minst 2 artiklar. Önskar att sälja hela samligen till ett pris, men artiklarna kan även säljas separat. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!
Säljer nu min lyxiga D&G White DW0075 a klocka med Zirconium kristaller och vit urtavla. Inköpt på Klockmäster i Malmö. Storleken passar en som har stl Small i klocka/armband. Klockan är självklart garanterat äkta. Har tyvärr inte kvittot på den, då jag fick den som present, men den har serienummer inuti och kan säkerligen verifieras hos en D&G återförsäljare. Det saknas inga stenar, har inga som helt fel och ser så gott som ny ut. Pris: 950 kr (Nypris är 3595kr)
Säljer nu min sänggavel med två sidopallar, en lampa, samt en vägghylla från Ikea. -Sänggavel: svart med äkta swarovskistenar. Standardmått till dubbelsäng. -sidopallar: två st en på vardera sida -Lampa -vägghylla: från ikea, bestå burs Nypris: Sänggavel med pallar 22 000 Lampa 1200 Vägghylla 1200 Mitt pris för allt 10 000 (Kan även tänka mig att sälja madrasserna.. Även dessa köpta på Ikea.. Två standardmadrasser med fötter, nypris 12000.. Mitt pris 9000) Prutat och klart! Endast seriösa köpare!