Quantcast
Till salu inom

"frälsarkransen äkta stenar säljes"

Oskarshamn
Igår

T shirt

50 kr
Citiboard
Oskarshamn
Igår

T shirt

40 kr
Citiboard
Smedjebacken
Igår

Äkta David Jones paris väsk...

250 kr
Citiboard
Tomelilla
Igår

Vinterjackor

400 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Brudklänning från MARYS

4 800 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Ursnygg helt ny jacka från...

1 849 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Skjortor

450 kr
Citiboard
Skövde
Igår

Äkta Came dam ring

Citiboard
Lund
Igår

Tyskt Bavaria porslin

30 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Brud/fest skor

150 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Domäner och sajter  ·  Huddinge

En äkta verksamhet som du kan leva på

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tillfälle att överta en mycket spännande verksamhet då min tid inte räcker till för att marknadsföra detta unika koncept. Det finns bara ett ställe till som säljer liknande produkter detta ligger i USA varför möjligheterna är stora för att lyckas i denna del av världen. Verksamheten går ut på att med ett dataprogram ta fram en persons horoskop och med hjälp av denna tillverka ett unikt halsband med planeterna placerade efter personens födelsebild. Halsbandet tillverkas av äkta halvädelstenar vilket gör produkten extra exklusiv. Du behöver inte kunna en massa astrologi utan du lär dig efter hand. Det jag säljer är: • Proffsig påkostad hemsida med domän www.stars4life.com • Horoskop programmet som tar fram riktiga 15-25 sidiga vetenskapliga horoskop. • Lager av smyckes stenar, halvädelstenar och blandade färdiga olika halsband, material för att tillverka smyckena. Bara smyckesmaterialet har ett inköpsvärde på ca. 30,000 Hör av dig om det är något du undrar över så kan jag säkert svara på dina frågor.
23 000 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Stockholm

Äkta Swarovski SKAL till Iphone 3Gs

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt otroligt fina skal till Ihone 3Gs. Inköptes på en modemässa för ca. 1 år sedan. Jättefin kvalité. Alla stenar sitter kvar. Svårt dock att få fram hur kristallerna verkligen "sprakar" på bild tyvärr, men jag lovar att skalet får uppmärksamhet! Äkta Swarovski kristaller (rhinestone). Svart. Observera att skalet är svart. På en av bilderna har skalet en annan färg. Observera även att detta är ett SKAL, dvs. ingen mobiltelefon!! =) Priset kan tyvärr inte diskuteras. Säljaren nås via mail.
500 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Kronobergs län

Äkta Thomas Sabo smycken i bra skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min Thomas Sabo samling till ett värde av 2.400:-. I samlingen finnes: 1. En svart Conversesko (Nypris 440:-) Nu:199:- 2. En silvring "Flip- Flop" (Nypris: 340:-) Nu: 150:- 3. En vit hajtand med stenar (Nypris: 550:-) Nu:250:- 4. En rund berlock med text "rich bich" (Nypris: 440:-) Nu:199:- 5. Halsband med Carrier (Nypris: 300:-) Nu: 190:- 6. Armband svart resår (Nypris: 190:-) Nu: 99:- - Allt är självklart äkta Thomas Sabo i sterling silver! - En orginal Thomas Sabo låda erhålles vid köp av minst 2 artiklar. Önskar att sälja hela samligen till ett pris, men artiklarna kan även säljas separat. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!
99 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Äkta D&G damklocka

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu min lyxiga D&G White DW0075 a klocka med Zirconium kristaller och vit urtavla. Inköpt på Klockmäster i Malmö. Storleken passar en som har stl Small i klocka/armband. Klockan är självklart garanterat äkta. Har tyvärr inte kvittot på den, då jag fick den som present, men den har serienummer inuti och kan säkerligen verifieras hos en D&G återförsäljare. Det saknas inga stenar, har inga som helt fel och ser så gott som ny ut. Pris: 950 kr (Nypris är 3595kr)
950 kr
Blocket.se