Quantcast
Till salu inom

"fräsh honda mt5 till salu säljes"

Malmö
Idag

Honda X8r

1 000 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

EQUIPMENT ADIDAS

300 kr
Citiboard
Markaryd
Igår

Honda CM 400

8 000 kr
ABC-Annons.se
Sala
Igår

Honda, CB400N, 1982

8 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Åkersberga
Igår

Honda Civic 1.6 i-DTEC 5dr...

81 000 kr
Kvd.se
Västerås
2 dagar

Honda Dax kylflänsar

100 kr
ABC-Annons.se
Västerås
2 dagar

Honda Dax koppling

300 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västernorrlands län

Honda MT5 Hel och delar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Tjena tjena, säljer som sagt min honda mt5 i benfintligt skick, följer även med en extra ram med diverse saker t ex 2 extra motorer varav 1 av dem ny renoverad, motorn som sitter på är fräsh. det som saknas för att den ska gå är en förgasare då den jag hade gick sönder. Det enda jag vet som är med mopeden är att den gick upp i varv och dog på full gas, tror att det var för att den drog tjuvluft och fick för lite soppa. Men som sagt följer med en del grejer! Maila / smsa och ni vill ha fler bilder! Hade tänkt mig 4500 för den B.V.S.A! Kan kontaktas via både mail, telefon och sms! 070 50 88 597 Talar endast svenska!
4 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Alingsås

Fräsch Honda MT5

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fräsh Honda MT5 säljes pga förlorat intresse. Mopeden köptes för ca två år sedan då motorn renoverades. Lättstartad. Mopeden har sedan dess bara körts ett fåtal gånger. Orginaldelar samt extradelar finns. Ring vid intresse eller för mer information Billigare vid snabb affär
7 400 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Södermanlands län

Speedfight 2 30moppe

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Tja OBS! NEJ JAG VILL INTE HA 1337 för moppen!! Det är bytes mot annan moppe som gäller! Nu ska den bort! Är så trött på dom här förbannade skoter mopparna!! Speedfiget med liggande minarreli motor, vill helst ha byten! KÅPORNA ÄR FRÄSHA NU, FINA ORGINLA KÅPOR! motor mässigt går den hur bra som helst! Går runt 70-75 inte tok trimmad, ny bytt vev också och kolv , cylinder också ny bytt, . Det är motorn som är intressant, det är ju likadan motor som på aerox! Så det är inget speedfight skit!! En grej till är att motor står lite snett men det påverkar inte körningen. LAMPOR OCH SÅNT FUNKAR FIN FINT! Finns inga papper på moppen, men jag skrev kvito med andra ägaren, den är inte stulen!!! Polisen kolla upp det lördagen den 15e.. Då jag ringde och ville ha info om den! VILL BYTA MOT FRÄSH HONDA MB5 HELST.. ANNARS HONDA MT5, HELST LITE TRIMMAD ELLER ATT TRIM DELAR FÅS MED! Sms/maila för mer info! Svarar inte på sånna som vill köpa! Talar endast svenska och "bror" "kompis"-pris finns inte!!!
1 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Honda mt5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Ska nu sälja mtn riktigt fräsh ny kolv nytt huvudmunstycke nytt luftfilter ny insugspackning ny toplockspackning och cylinderfotspackning ny handbroms wire och handtag och gaswire och handtag. Smått trimmad med 5 å halvas cylinder 16 mm förgasare och drevad, orginalcylindern följer med. går riktigt bra hör av er på telefon om ni undra nå, kollar ej mejl. Billigare vid snabb affär.
4 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Piteå

Honda mt5

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
säljer nu fin mtn den går 30 km/h bytt kolv på den så behövs nog inte göras på 1000 år till den är fin i växellådan bra bromsar och bra lager i både fram och bakdäck glappar ingenting som det gör på dom flesta mt5orna och enligt mig grymt fräsh! medföljer ett trimrör som alldrig är användt på denna moppe och en del andra grejjer ring vid intresse
4 000 kr
Blocket.se