Quantcast
Till salu inom: ”

honda mt5 tank säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Säljer nu min honda mt5 sm Den är i fint skick lite skråmor på tanken Bromsar funkar utmärkt Lyset funkar Hastighetsmätaren funkar Den är ej trimmad gör ca 50km Inga missljud den är lättstartad småpill: sätta dit baklampan köpa nytt bromshandtag (knäkt så är kort) Ring eller skicka ett mail om de är något ni undrar över Säljer den pga köp av traktor. så är även intresserad av att byta mot traktor kan lägga pengar imellan Priset är 6200 BVSA seriösa köpare ringer MVH Johnny
Tjena! Säljer nu min honda som jag har haft i ett år nu. Den gick jättre bra förra sommar/hösten. Nu till det tråkiga... avgasrörsfästet har smält sönder vid motorn när jag åkte med den sista gången. (i sommras).Den startar och går bra om man nu gör rent förgasarn något som jag inte haft tid eller lust med. (Man blandar oljan direkt i tanken.) 2000kr vill jag ha. Kan bli något billigare vid snabb affär. Hör av er för mer info!
Honda mt5 säljes.. köptes i sommras för att ha till vinter projekt.. men får prioritera om saker och ting.. den är orginal dock har jag borrat ut lite av pluggen i insuget till 12mm och den gör ca 45km annars är den orginal. bra att veta är: ljusknappen till framlyktan är trasig men funkar (knappen saknas) en liten buckla i tanken, och olje pumpen ur kopplad. annars är det nya lager i motor, lådan funkar bra..och i bra bruks skick för övrigt pris 3500:- maila eller ring för mer info..
Säljer en Honda mt jag fått i byte. Ser ok ut men saknar lite delar som tex. gashandtag, bensinslang mellan tank/förgasare och kedjelås. Säkert mer. Några elsladdar är inte kopplade heller och "instrumenten" sitter löst. Jag har själv inte kört mopeden, men motorn går runt och helheten ser ok ut. Finns i Rörvik, transport kanske kan ordnas. 1500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej säljer min Honda Mt5 mopeden startar lät och går bra det är en liten buckla i tanken annars fungerar den bra jag har precis köpt nya kåpor till den har även ett extra avgasrör , drev och tändstift och lite andra delar (se bilden) pris 3200:- men är även intresserad av byten nästan allt ,kom med förslag priset kan diskuteras på plats ring eller mejla för mer info Mvh Eric