Quantcast
Till salu inom: ”

rea fatboy hängmatta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Confident Living är en av Sveriges ledande butiker inom möbler, belysning och inredning på nätet. Besök www.ConfidentLiving.se för att se alla våra tusentals produkter! Vi har alltid: - Fri frakt - Öppet köp - Säker leverans Just nu har vi ett supererbjudande på Fatboy Headdemock hängmatta! Välj bland 14 färger och få gratis hemleverans inom hela Sverige. Ord. pris: 4 599 kr Just nu: 3 490 kr (fri frakt) Klicka på länken nedan för mer info om hängmattan och många andra utemöbler & trädgårsmöbler! Besök www.ConfidentLiving.se eller klicka på länken längst ned för mått & mer information! Vi säljer över 10.000 olika möbler och lampor och har bl.a. hängmattor, utemöbler och bord i lager.
HEADDEMOCK TURQUOISE En säsong gammal. Endast använd ett fåtal gånger. Rek.pris 5. 295 kr Headdemock från Fatboy är en riktig relaxhängmatta. Sippa på en sommarcocktail, lös ett korsord eller bara ta en tupplur. Headdemock får dig att känna att du faktiskt inte har något bättre för dig än att slappa. Själva hängmattan är stor nog för två eller tre eller fler, lite beroende på hur stor man är, och är gjord i PVC-täckt polyester som är vattentåligt och lätt kan spolas av om den blir smutsig. Ställningen är stadig och gör att hängmattan hänger fritt och härligt. Om FatboyFatboy är ett märke känt för sina gigantiska kuddar i alla möjliga färger och utföranden. De gör också många andra populära produkter som lampor, parasoll och hundkuddar. Längd: 280 cm Bredd: 140 cm Maxbelastning: 150 kg för mer info se:http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/headdemock-turqouise.html
En stor härlig orange hängmatta från fatboy i ett slit tåligt tyg. Den är i mycket fint skick och originalväskorna följer även med. Headdemock från Fatboy är en riktig relaxhängmatta. Själva hängmattan är stor nog för två eller tre eller fler, lite beroende på hur stor man är, och är gjord i PVC-täckt polyester som är vattentåligt och lätt kan spolas av om den blir smutsig. Ställningen är stadig och gör att hängmattan hänger fritt och härligt. Längd: 280 cm Bredd: 140 cm Maxbelastning: 150 kg Nypris:4590kr Säljes för 1900kr Tveka inte att ringa eller maila ifall du har några frågor. Med vänlig hälsning, Stina
GONDOLA Påkostad röd hängmatta i slitstark och smutstålig polyester. Rejäl ställning i mörkgrå alu. med möjlighet att låsa fast hängmattan i ställningen med vajrar så den ej kan vippa. 335 x 140 x 105 cm Ord. pris 3995:- 1998:- 50% REA! Halva priset på denna trädgårdsmöbel så länge lagret räcker! Titta in på vår hemsida för att hitta fler REA-priser på våra trädgårdsmöbler! Fyndpriser! Mer info och fler bra erbjudanden på www.home4you.se Vi finns i Åtvidaberg, Norrköping & Finspång.
Säljer 2 stycken Fatboy hängmattor. Dom är nya i kartong. Färgen är röd på dom. Pris: 2995:-/st ord pris 4495:-/st Fatboy headdemock kommer få dig att känna som om du har fullt upp med att göra ingenting. Oavsett om du dricker cocktails vid poolkanten eller läser en bok i skuggan får den dig helt enkelt att flyga som en fjäder. Du kan till och med dela den med någon annan medan du är upptagen med att inte oroa dig för någonting. Fatboy headdemock är helt bekymmersfri! Maxvikt: 150kg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.