Quantcast
Till salu inom: ”

framskärm mercedes w210 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu säljer jag bilen det är en w124 300td -93 99% rostfri motor och låda funkar perfekt. Det sitter på 16 tums fälgar med dåliga sommardäck Det som är bytt är: Framskärm till turboskärm Huv till 93B Bagagelucka Fronten är från en w210 Klarglas blinkers Inredning till Rotträ + skinnstolar och baksäte Det som medföljer är: m3 speglar "planket" mm. Pris: 20 000:- Ring för mer info. puhuu suomea!
A-traktor objekt. Automatlådan växlar lite som den vill. Den låser på ettan å vill inte mer... Redan spärrad... En varvtalsregulator å sen är du nere på trettio vilda... Går som en klocka i motorn. 32000 mil, vilket innebär att det är 18000 mil kvar på inkörningsperioden. Rost? Ja, självklart - det är ju en gammal Mercedes... Plåtmasken har dock varit ganska snäll... Inga allvarliga angrepp. Lite ytrost å en framskärm. Det följer med en ny skärm å en räddningsbar stötfångare. Bilder kan mäjlas. Inga byten - i nån som helst form!!! Däremot är prislappen förhandlingsbar om du lägger pengar i brevlådan å hämtar henne- utan konstigheter..!
Hej! Säljer nu min mercedes pga nybilsköp. Det är en mercedes 230e elegance (W210). Den går fint i motor och låda, har aldrig haft några problem med bilen. Enda felet som finns på bilen är att det finns rost på framskärmarna. Nyskattad och besiktigad i våras. Eltaklucka C-lås Dimljus Elhissar x4 Elspeglar Alpinestereo medföljer samt vinterdäck med plåtfälg. Djur och rökfri Priset går att diskuteras vid snabb affär, kan även skicka med ett par fälgar. Ej byte, ring för mer info.
¤har ett par mercedes w210 framskärmar stående. ¤ har åxå ett lastgaller för lb reggad mercedesw210 m. tillbehör. ¤ har ett lastnät med skydd för bagageutrymmet till mercedes w210framskärmar: 2000 kr ev. billigare vid snabb affär! lastgaller: 2000 kr ev. billigare vid snabb affär! lastnät: 500 kr ev. billigare vid snabb affär! på bilden är skärmarna dammig. allt är i bra skick! ring för mer info, mejla inte. talar endast svenska!
Tjäna Har två st. framskärmar till en Mercedes E Clas alltså w210 kaross säljes pga fel köp OBS dom Passar Endast från Modell 1996 till 1999. Passar ej Facelift nya Model.. OBS Har du kanske färg nr 753 på din bil mörkgrå så är dom färdig Lackade Annars får du lacka om.. Nya kostar mellan 3000/4000:- jag säljer dom för 1900:- sök MB, Mercedes , w210.