Quantcast
Till salu inom

"frigolitkulor till saccosäck säljes"

18 dagar

Frigolitkulor / Styrolitkul...

50 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

ZIT ZACK saccosäck

150 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
5 dagar

Saccosäck Roll100 Nordic

2 490 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
5 dagar

Sittsäck Pusku Pusku Razzma...

2 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
5 dagar

Saccosäckar Pusku Pusku Lounge

2 320 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Kil

Saccosäck

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Saccosäck 100 liters. Har sytt dem själv.Innehåller frigolitkulor.De har innerpåse så att det yttre tyget kan tas av och tvättas.Oanvända,rök och djurfritt hem. 300 kr st.
300 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Stockholms län

Saccosäck

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer 3 stycken påsar med frigolitkulor. 100 liter vardera = 300 liter totalt. Mönster följer även med så nu är det bara att sätta igång att sy en saccosäck :)
800 kr
Blocket.se

Sittsäck/saccosäck "Sit on it" x 4

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
4 x sittsäck/saccosäck "Sit on it" Alla är vita men jag har sytt nya fina överdrag i tjock sammet. 2 x lila och 2 x grå. En möbel som snart blir alla familjemedlemmars favorit, den är både tuff, snygg och jätteskön att sitta i! Sit on it går utmärkt att använda både inomhus och utomhus, sommar som vinter. Sittsäcken är sydd i 100 % polyester. Polyestern är coatad för att få en skön tyg-känsla. Innehåller ca 350l EPS-kulor (frigolitkulor) som är mindre än genomsnittet och utan innerkudde för bästa möjliga komfort! Kulorna är hårt komprimerade och går inte ihop och håller därför formen länge. Det tunna tyget och de mycket små kulorna gör att kudden formar sig efter kroppen. Säcken är försluten med mycket stark kardborre på ena kortsidan, knappt att en vuxen kan öppna den själv. Kulorna har brandklass F, inte brandfarliga. De kan inte angripas av bakterier eller mikroorganismer som t ex rötsvamp eller mögel. Suger inte åt sig vätska eller fukt. Det är mycket lätt att få bort fläckar, Sit on it rekommenderar att man sprayar med t ex Vanish fläck-spray och torkar med disktrasa.
Sittkudden är välsydd och håller högsta kvalité! Den håller för vilt lekande barn och vuxna. Mått: 180x145cm Nya sammetsöverdragen mäter 150x150cm Nypris: 2240:-/st Mitt pris: 1500:-/st Köp alla 4 för 5000:-
1 500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Linköping

Röd SitOnIt Original Saccosäck

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer vår sparsamt använda röda SitOnIt Original saccosäck. 180x145cm stor. Material av coatad polyester, skall tåla utomhusbruk. Fylld med 400L frigolitkulor, skall vara säkert mot mögel, fuktavstötande och ej brandfarligt (Brandklass F). Nypris 2490kr Se hemsida för mer info: http://www.sitonit.se
950 kr
Blocket.se

350 liter frigolitkulor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hejsan! Säljer nu rester av det fyllningsmaterial jag använt till att bygga saccosäckar. 350 liter räcker till en ganska stor saccosäck!
200 kr
Blocket.se