Quantcast
Till salu inom: ”

sittsäck saccosäck mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Helsingborg
Soffa

Stockholm
Soffa

Stenungsund

Tidigare annonser till salu

Ikea MALM sängbord/sidobord, 2 lådor Ekfanér, Bredd: 40 cm, Höjd: 55 cm, Djup: 48 cm. 150 kr. Sittsäck, sittpuff, zitzack, saccosäck (kärt barn har många namn) från Mio. Är röd men det medföljer ett svartvitt skydd/överdrag så man kan välja mellan dessa (se bild). Mycket skön och i bra skick. SÅLD. Tre stycken rundade vita bord/hyllor från Bolagret. Den största försedd med hjul, de andra två med upphängning. ca 45, 35 & 31 cm. 300 kr för alla! Säljes pga flytt, allt i bra skick. Kontakt via mail och telefon. Byten och skambud undanbedes, allt prutat och klart. Hämtas och tittas på i Solna! Med vänliga hälsningar, Neil
Zit zack sittsäck (saccosäck) i fint skick. Stor och rymlig och passar både för barn och vuxna och är mycket skön och avkopplande att vila i eller sitta/ligga i när man tittar på t.ex tv eller spelar tv-spel. En drömmöbel för små kreativa människor att ligga och mysa i framför favoritfilmen. En sittsäck blir snabbt en favorit i t.ex barnrummet. Beige färg som är tidlös och passar in i de flesta miljöer. Köpt för 1 år sedan på MIO möbler i Uppsala för 795:- NU 400:- Den finns att hämta i centrala Uppsala. Jag kan nås både via telefon och mail men nås allra säkrast via telefon eller sms mellan kl 09.00-19.00 alla dagar. Övriga tider nås jag via sms eller mail. Hinner jag inte svara under dagtid så skicka gärna ett sms i så fall eller ring igen men givetvis kan du även maila.
Säljer en röd sittsäck inköpt på Mio.
Saccosäckar från Mio. Nypris 695 kr Svart eller silver. 250 kr/st
Zit zack sittsäck (saccosäck): två sycken svarta sittsäckar från Mio, knappt använda. Nypris 695kr säljes för 450kr/st Finns att hämta i Utby.