Quantcast
Till salu inom: ”

frystoalett säljes

SÄLJES

Stockholm
SÄLJES

Stockholm
SÄLJES

Stockholm
SÄLJES

Stockholm
SÄLJES

Stockholm
säljhes

Huddinge

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer nu vår Frystoalett pga att vi ordnat avlopp. Denna frystoalett är så perfekt för den stuga som idag ej har riktig toalett eller ett utedass. Denna har vi haft inomhus och är i full funktion och i mkt gott skick. Det enda som behövs är ström. Ingen lukt avger denna. Bilden är lite dålig i och med att den varit förvarad i min bod sista halvåret. Så ingen puts är gjord på den men lovar, jättefin. Jag vill ha 750:- för den. Välkomna.
Enskilt, rofyllt fritidshus i hagmark. Rustik träinredning. Modernt badrum med fräsch frystoalett. Sovloft med takhöjd på ca 1,5m. Bär- och svampskogar.
Frystoalett. Nypris 10.000 kr
Mysig sommarstuga i Mullsjötrakten uthyres. Enklare hus med fint läge vid ån Tidans utlopp mot sjön Stråken. Bra kanotvatten, en kanot. Nära kanot och riduthyrning. Avskilt med egen brygga, gräsplan, utegrill. Kombinerat mat- och allrum, litet kök och sovrum med en dubbelsäng. Varm- och kallvatten, kyl, frys, elspis och ugn. Öppen spis, handdusch, elvärme. Gäststuga med 2 sovrum. Utedass med frystoalett. Maila namn och telefonnummer så ringer vi upp.
Litet äldre hus med ombonad trädgård. Lugnt och avskilt läge. Fina cykel- och promenadvägar i närheten. Ett sovrum med dubbelsäng, och vardagsrum med bäddsoffa. Fullt utrustat kök, badrum med dusch och frystoalett. Grill och utemöbler finns. Pris högsäsong (v 26-32) 3300/vecka Pris lågsäsong (v 23-25 och 33-35) 2800/vecka

... eller prova att söka på tebe frystoalett