Quantcast
Till salu inom: ”

fullstor innebandy sarg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en fullstor innebandy sarg över. Den är vit och vagnar finns till dock behövs det nya hjul på vagnarna. Sargen finns i Norrtälje och vi har ingen möjlighet att skicka eller frakta den åt eventuella köpare. Priset är 10.000-: och ni måste lösa frakten. Har ni några frågor ring Niclas, IBK Roslagen
Innebandysarg skänkes bort. För fullstor plan i OK skick. I metall och plast. Vagnar medföljer. Finns att hämta i boländerna. Skänkes bort för att ge utrymme åt ny sarg. Först till kvarn!
Produktbeskrivning: Detta är en fullstor, 40m x 20m, innebandysarg från Renew. Renew Basic innebandysarg är byggd med ett 4 mm tunt skal av blank PP-plast. Det hålls upp av en välbyggd konstruktion som aluminium för att ha bästa möjliga stabilitet utan att bli för tungt. För att sargen ska stå upp så har den en bred fot i samma material, PP-plast, som skalet har. Sargbitarna kommer med en svart list på ovansidan som matchar bra med resten av sargen. Sargdelarna fäst i varandra med en stropp, vilket gör den oerhört lätt att montera ihop. Sargen består av 40 stycken delar som är 2,5 m, 4 st delar på 1,5 m och 4 st hörn. Den levereras med två stycken vagnar för enkel förvaring. Om företaget Innebandy24.se är en innebandybutik som erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Unihoc, FatPipe, Salming, Oxdog, Zone, X3M och Exel är några av dem. Vår ambition är att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din sport!
Detta är en fullstor, 40m x 20m, innebandysarg från Renew. Renew Basic innebandysarg är byggd med ett 4 mm tunt skal av blank PP-plast. Det hålls upp av en välbyggd konstruktion som aluminium för att ha bästa möjliga stabilitet utan att bli för tungt. För att sargen ska stå upp så har den en bred fot i samma material, PP-plast, som skalet har. Sargbitarna kommer med en svart list på ovansidan som matchar bra med resten av sargen. Sargdelarna fäst i varandra med en stropp, vilket gör den oerhört lätt att montera ihop. Sargen består av 40 stycken delar som är 2,5 m, 4 st delar på 1,5 m och 4 st hörn. Den levereras med två stycken vagnar för enkel förvaring. innebandy24.se är en innebandybutik som erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är också att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din sport. innebandy24.se är en innebandybutik som erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är också att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din sport. Om företaget innebandy24.se är en innebandybutik som erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är också att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din sport.
Begagnad fullstor innebandysarg (40m×20m) säljes med två vagnar. Nypris ca 75 000 kr. Säljes för 35 000 kr eller högstbjudande. Ring 0709-278727.