Quantcast
Till salu inom

"fullstor innebandy sarg säljes"

Borlänge
Idag

Bjärton (12:a), Landola, Sa...

2 900 kr
Blocket.se
Skellefteå
Idag

Fullstor kyl i bra skick

1 500 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Idag

Spabad

8 000 kr
Blocket.se
Igår

CF Moto Allroad 500 4x4

28 500 kr
Blocket.se
Sunne
Igår

Vertikalfräs Mulifräs MF30...

89 875 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Hockeyrink (6x12m)

4 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Midi keyboard 61 tangenter...

800 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Olika vitvaror (kyl, frys,...

400 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Bord Lansing

3 995 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bollsporter  ·  Norrtälje

Fullstor innebandy sarg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Vi har en fullstor innebandy sarg över. Den är vit och vagnar finns till dock behövs det nya hjul på vagnarna. Sargen finns i Norrtälje och vi har ingen möjlighet att skicka eller frakta den åt eventuella köpare. Priset är 10.000-: och ni måste lösa frakten. Har ni några frågor ring Niclas, IBK Roslagen
10 000 kr
Blocket.se

Innebandy sarg

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Innebandysarg skänkes bort. För fullstor plan i OK skick. I metall och plast. Vagnar medföljer. Finns att hämta i boländerna. Skänkes bort för att ge utrymme åt ny sarg. Först till kvarn!
0 kr
Blocket.se

Innebandysarg 40x20 Renew Basic

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Produktbeskrivning: Detta är en fullstor, 40m x 20m, innebandysarg från Renew. Renew Basic innebandysarg är byggd med ett 4 mm tunt skal av blank PP-plast. Det hålls upp av en välbyggd konstruktion som aluminium för att ha bästa möjliga stabilitet utan att bli för tungt. För att sargen ska stå upp så har den en bred fot i samma material, PP-plast, som skalet har. Sargbitarna kommer med en svart list på ovansidan som matchar bra med resten av sargen. Sargdelarna fäst i varandra med en stropp, vilket gör den oerhört lätt att montera ihop. Sargen består av 40 stycken delar som är 2,5 m, 4 st delar på 1,5 m och 4 st hörn. Den levereras med två stycken vagnar för enkel förvaring. Om företaget Innebandy24.se är en innebandybutik som erbjuder dig som spelar innebandy ett noga utvalt sortiment från världens ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Unihoc, FatPipe, Salming, Oxdog, Zone, X3M och Exel är några av dem. Vår ambition är att erbjuda ett enkelt sätt för dig att handla så att du kan ägna din tid åt att utöva din sport!
59 000 kr
Blocket.se