Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha p-120 digitalpiano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha P120 i full storlek, med riktigt bra ljud och alla funktioner som man förväntar sig av ett digitalt piano idag. Spana in den långa listan på fördelar och finesser på Yamahas hemsida: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/digitalpianos/p_series/p-120/?mode=model Värt att notera i denna lista är den dynamiska samplingen; olika samplingar används beroende på hur hårt anslaget är. Detta ger bland annat en väldigt äkta träig känsla när man hamrar på ordentligt. Också värt att notera är de olika sätten att stämma pianot. Förutom vanlig transponering i halvtoner och finare justering av stämning (om 440 Hz inte duger), så finns även 7 olika stämningstyper (om tempererad inte duger). Förutom pianot medföljer förstås - Sustainpedal - MIDI-USB-kabel - Notställ - Rejält stativ - Manual - Orginallåda Hör av dig om du har några frågor!
Nu säljer jag mitt digitalpiano Yamaha P-120. Det medkommer pianostativ, notställ, sladdar, manual samt pedal (se bild). För specifikationer se länk: http://www.zzounds.com/item--YAMP120 Jag är andra ägaren men den förra ägaren använde inte pianot och jag har använt pianot i cirka 30 timmar. Den är alltså inte oanvänd men den är i näst intill oanvänt skick. Yamaha P-120 är ett digitalpiano som inte går att köpa längre och anses av många vara en unik modell. Det påstås till och med var bättre än sina efterträdare P-140 och P-155. Yamaha P-155 finns att köpa i butik för 11.399 :- att jämföra med. Säljer pianot eftersom jag snabbt tröttnade på spelandet. Kvitto finns tyvärr inte att få men manualen hänger med. Finns att nå på mobilen och på mail. Pianot finns att hämta på Ingarö (Värmdö), (30 minuter från centrala Stockholm).
Nyinkommet begagnat digitalpiano från Yamaha. Mycket bra fullklaviatur med bra pianokänsla. Skolornas favorit. Välkommen till oss på Odinsgatan 13 i Göteborg. Använd gärna våra gratis parkeringar intill vårt hus. Hjärtligt välkommen till 4Sound Göteborg. Vi skickar till hela Sverige för 129:- PS.Tänk på att vi gärna byter in ditt gamla instrument.
Bild 1-2 Säljer mitt utmärkta Yamaha p-120digitalpiano m vägda tangenter för 5.000 kr. Fint skick! Bild 4 Säljer Sure Beta 87 A Kondensator Mick för 1.700 kr. Endast använd vid ett par tillfällen!