Quantcast
Till salu inom: ”

stor unik oljemålning jonas aldgård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett parti handmålade canvastavlor liggandes som ska bort. Därav billigare än någon annanstans, roligare om dom kan pryda någons vägg än ligga här i rullar:-) Alla tavlor är målade med oljefärg på canvasduk. Stora, flerdelade tavlor som ger ett maffigt intryck till rummet. Olika smaker och stilar. Mått och pris tavla(Nummer på bild) 17. 80x40cmx4 Pris: 400kr 18. 90x60cm Pris: 400kr 6. 60x40cmx3 Pris: Såld 7. 90x30cmx6 Pris: Såld Då varje tavla är handmålad och unik så kan det förekomma mindre detaljskillnader från bilderna. Obs! Tavlorna säljes endast på rulle då detta gör det lättare att skicka! Skickas mot fraktkostnad. Vid intresse eller frågor, tveka inte att höra av er, endast mail till en början. Niklas
Säljer en stor unik Djun-Djun trumma i toppskick. Det är mycket bra ljud i den och den är trevlig att trumma på. Mycket lite använd dock. Den är 61 cm lång och 41cm bred. Har med en flaska tändvätska på bilderna för att man skall få ett hum om storleken. Pris: 1990:- Först till kvarn! Trumman finns kvar så länge annonsen ligger ute. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Julklappstipps!!! unik stor porslinsurna/ förradsbehållare kommer från Tyskland från en bekant rosteri det har varit i Speceriaffären av rosteriet. Det är hela 105 högt och 125 cm i omkrets porslin handmålad, med två inarbetad mässing skopar underdel vinröd pris 1000 eller bud MEN INGEN SKAMBUD !!! säljes även : schäslong nyrenoverad (av en proffs) med lös rulle( bild 6) +2 karmstolar ( utan bild men kan skickas) jättefin skikt ...har varit bara dekoration pris: 5000:- eller bud hämtas av köparen snarast i södra Eksjökommun ring Anja eller Fredrik 0705205458 eller 0381 40044 men inte efter kl. 22.00 !
Hej! Nu ska vi sälja barnens stora favorit. Så passa på inför vårens planering av lekytorna i trädgården! Gedigen unikt stor rutschkana (ca 1,2x4 meter) i glasfiber där plats finns för flera barn att åka samtidigt. Har tidigare varit i dagisverksamhet och ska inte jämföras med enklare rutschkanor från leksaksbutikerna. Rutschkanan är använd men i bra skick. Man kan placera den direkt mot marken eller på det medföljande tornet beroende på vilken lutning man vill ha. Vi hade den lägre satt när barnen var små och snickrade senare den medföljande träställningen/tornet. Vi har en priside om 3000 kr, men är öppna för bud. Liknande rutschkanor kostar från 25 000 kr och uppåt! OBS! Jag är villig att hjälpa till med mitt släp när det gäller transporten! Ring till Erik på 070-278 22 44 så får du mera information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.