Quantcast
Till salu inom: ”

furby leksak säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st helt nya Furbie's! Endast öppnade och provade, fungerade felfritt. Detta är den nya sortens Furbie som släpptes i januari 2013. Båda har mjuk "päls", ena är gul den andra är svart. Nypris 899:-, originalkartong följer givetvis med (ej batterier). 800:- styck eller 1500:- för båda Furbies (de kan interagera med varandra) PRUTAT OCH KLART! Passa på, perfekt påskpresent :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min dotters furby. Har mest bara stått på en hylla då hon varit helt ointresserad av att leka med den. Om man sköter om och tar hand om en furby så utvecklar den en egen personlighet. Man kan mata, prata, kittla eller spela musik för den. Furby talar ett eget språk finns med en beskrivning av vissa saker den säger så man kan förstå den. Finns även en app att ladda ned så man kan göra ytterligare saker med den. Inköpt för 899 kronor. Säljes för 300 kronor.
Två år gammal Furby säljes av min son. Mycket lite använd då han egentligen var för stor redan när han köpte den men envis som en åsna är han - så den blev förstås snabbt liggande. Nu har han i alla fall kommit på att det är bättre att sälja till någon som faktiskt fortfarande LEKER, än att den ligger i en låda... Nypris var 899:- och den är, som sagt, i nyskick. Finns i Berga och sitter just nu här och snackar öronen av mig så köper du blir jag jätteglad... ;)