Quantcast
Till salu inom

"furby säljes"

Laholm
1 månader

Lego Chima, Batman, Ironman...

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Staffanstorp

Furby

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en furby som köptes in för en månad sedan. Denna furby kan prata, dansa och sjunga. Den reagerar på specifika kommandon, och fysisk kontakt. Du kan med en app mata den, den kan sjunga till musik mm. Vi kan visa hur den fungerar när ni tittar på den. Furbyn är i nyskick och fungerar helt som den ska. Där sitter batteri i den som medföljer så det är bara att sätta igång och leka med den.
400 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Västerås

Furby

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Furby som har används fåtal gånger säljes för 450kr inklusive frakt. Mata din Furby, prata med den, kittla den, spela musik för den eller skaka, luta och vänd den uppochner. Men ett varningens ord: Din Furbys personlighet formas av hur du behandlar den! Du kan också ladda ner en gratisapp som hjälper dig att översätta furbiska och att virtuellt mata din Furby. I appen finns det dessutom andra interaktiva funktioner. Du väljer själv om du vill använda appen som fungerar tillsammans med iPad, iPod touch och iPhone med iOS 4.2 eller senare versioner. Funkar även för Android.
450 kr
Blocket.se

Kattungen Furby söker nytt hem

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Furby är leveransklar (över 12 v) och han är: Avmaskad Chippad Rumsren Vaccinerad Furby är uppvuxen inomhus i hemmamiljö och är van vid barn och hundar. Med Furby medföljer en liten "flyttväska" som innehåller: Snuttefilt Kattmat Leksak Informations blad Furbys papper Vill du ge Furby ett nytt långvarigt hem och har noga övervägt att skaffa en katt med allt vad det innebär. Välkommen att höra av er! Jag är noga med att behålla kontakten och ge support hela vägen genom Furbys liv.
900 kr
Blocket.se

Furby i orginalkartong med kvitto

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En i princip oanvänd Furby i orginalkartong med kvitto säljes. Inköptes i januari till min dotters födelsedag men hon är för liten för att uppskatta honom (5 år). Man kan ladda ner en app till ipad eller android och mata Furby, översätta hans språk till engelska mm. Ett gott substitut för ett husdjur. 6 mån kvar på garantin. Hämtas i Solna eller kan skickas med posten mot förskottsbetalning. Nypris 999 kr.
500 kr
Blocket.se

Furby samt babysitter och hoppgunga, NYSKICK

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej, Vi säljer följande: 1. En röd furby inköpt för mindre än ett år sedan i Nacka forum. Vår dotter har inte använt den så mkt, därav försäljning. Inköpt för 995 kr, säljes för 500 kr. Kvitto finnes. 2. Chicco babysitter inköpt på babyproffsen i Haninge. Använd ett fåtal ggr, nyskick. Köpt för 695 kr, säljes för 350 kr. 3. Hoppgunga av märket Babyseat. Använda ca två ggr, nyskick. Inköpt på babyproffsen på Kungsholmen för 299 kr. Säljes för 200 kr.
200 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord