Till salu inom

"fuskbrasa öppen spis utan skorsten säljes"

Butik Jönköping
Igår

Tv-Möbel med det lilla extra

5 505 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Harley-Davidson VRSCF V-ROD...

159 900 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Kristallkrona, 3 st. Supers...

34 500 kr
Blocket.se
Butik Lindesberg
Igår

Volkswagen Passat 2.0 TSI T...

58 999 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Frys och spis med ugn

500 kr
Blocket.se
Nässjö
Igår

Ugn och spis Husqvarna

3 000 kr
Blocket.se
Butik Lindesberg
Igår

Volvo V70 2.4 Automat 170hk

18 999 kr
Blocket.se
Butik Lindesberg
Igår

Volvo S80 D5 Geartronic Kin...

38 999 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tyger och tillbehör  ·  Göteborg

Öppen spis utan skorsten

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tänkte nu sälja min underbara brasa. Njut av en skön brasa utan att installera skorsten. Som bränsle används gelé, etanol (sprit). Naturtrogna vedträn av keramik medföljer. Bredd 110 cm djup 36 cm höjd 101,5 cm. Obetydligt använd. Säljs på grund av flyttning. Nypris 4700 kr. nu 1900 kr. Säljer även 2 Orrefors ljuslyktor som står på spisen. 150 kr för båda Vas i serien Tulipa av Ulrica hydman Vallien. Handmålad. Kosta boda. nypris 800kr.nu 400kr.
1 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Öppen spis utan skorsten

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu vår öppna spis från Real Flame. Model 1850 är tillverkad av massiv furu och ytbehandlad mahogny. Vi har eldat med Real Flame Jel, en ren alkoholgelé - helt fri från rök, sot och doft, och behöver därför varken skorsten eller anslutning - trots att det är en riktig öppen eld som både ger värme och sprakar! Ni kan läsa mer om spisen på www.realflame.se. Nypris 9 500 kronor inkluderad gnistgaller och keramiska vedträ. (Just denna modell säljer de inte längre) Inge större slitage på spisen, säljer vi den nu för 4000 kr.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Huddinge

Öppen spis (utan skorsten)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Dags att hänga strumpor på spiselhällen! En öppen spis för rum utan eldstad. I spisen finns en brasa med en lampa som flammar när man sätter i kontakten. Man kan också ha stearinljus som drivs på batteri i spisen. OBS! Ingen riktig eld får tändas i spisen, materialet är trä/spånskiva/gips. Tillverkad av snickare på 1980-talet. Plastfilm med marmortryck som måste bytas ut eller ersättas med exempelvis mosaikplattor, tunn sten eller koppar. Se detaljer på bilder. Spisen säljs nu riktigt billigt pga flytt. Hämtas i Huddinge och det går att köra bil ända fram till porten. Osäkert om spisen går in i hissen eller om den måste monteras isär (vanliga skruvar), annars är det en trappa att bära. Var beredd på att komma med flera händer som kan hjälpa till. Lite jobb men när den väl är hemma pryder den sin plats i många år. Mått: Bredd 172 cm Höjd 120 Djup 65
300 kr
Blocket.se

Öppen spis, värmande utan skorsten

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Värmande och mysig öppen spis utan någon som helst installation. Tysk genomgod kvalitet och säkerhet. Testad och godkänd av SITAC. Finns en vit och en svart. Priset inkluderar frakt till dig och 12 liter bränsle till 48 timmars brinntid i sommar! Underbar i uterummet. Ingen gas ingen rök ingen sot! ord pris 16990:- plus frakt Om företaget Vi startade år 2000 och säljer kaminer utan skorsten och strykutrustning av bättre standard i hela Sverige och Norge.
8 990 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj